Adapter PB G4 1 GHz - puk'o kabl
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Adapter PB G4 1 GHz - puk'o kabl

30.10.2007 | 23:39
Napukao mi je kabl na izlazu od adaptera (gdje je ona guma; od silnog namotavnja kabla oko adaptera) tako da imam poteskoca uspostaviti kontakt (da bi prikljucio na struju mog cijenjenog laptopa).

Mislim da moram otvoriti adapter ne bi li ponovo spojio zice kako treba i izolirao spomenuti kabl; da li postoji neka lagana procedura otvaranja tog adapetra ili moram kupiti novi? Neki savjeti, osobna iskustva, sajtovi sa uputama...?

Hvala na odgovorima, pozdrav!
Tema zaključana.
31.10.2007 | 00:13
Adapter je gotovo sigurno \"zalijan\" iznutra, pa ga nema smisla otvarati. Kupi radije novi.
Tema zaključana.
31.10.2007 | 00:15
Ili malo pogledaj ovo: theappleblog.com/2005/08/13/powerbook-65w-ac-adaper-repair/
Tema zaključana.
31.10.2007 | 00:19
...i nabavi pilu: www.instructables.com/id/Repair-A-Powerbook-AC-Adapter/ - Pozdrav, sretno!
Tema zaključana.
31.10.2007 | 03:50
morfnaom je napisao:
Napukao mi je kabl na izlazu od adaptera (gdje je ona guma; od silnog namotavnja kabla oko adaptera) tako da imam poteskoca uspostaviti kontakt (da bi prikljucio na struju mog cijenjenog laptopa).

Mislim da moram otvoriti adapter ne bi li ponovo spojio zice kako treba i izolirao spomenuti kabl; da li postoji neka lagana procedura otvaranja tog adapetra ili moram kupiti novi? Neki savjeti, osobna iskustva, sajtovi sa uputama...?

Hvala na odgovorima, pozdrav!

Ja isto nemam adapter za ibook i gledam malo po netu i jedino kod nas što mogu a da je povoljno je kupit neki univerzalni za 200-300 kn i nalemit jack gore ali to neije baš lijepo. Ako se odlučiš za kupnju drugog i neda ti se zezat s tvojim bilo bi super kad bi mi ga htio prodat pa da ga pokušam prepilit i nešto složit. Aj javi ako si za...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava