kupnja mac-a?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kupnja mac-a?

23.11.2007 | 06:11
upozorenje ... nemojte probavati prosvercati komp... imaju po novome sistem koji sim prodjes npr slovenski dio granice javi hrvatskome sta imas ... nema sanse da prijavis npr mervestojer a ne prijavis pdv...sam sam se uvjerio u to iako sam prvi puta cuo za to ovdje na jabucnjaku. kupio sam ga u mariboru i na granici kad sam dosao na hr dio granice i htio reci cariniku da bih prijavio carinu (preko firme sam kupovao) on je rekao znam znam prijavili biste onaj neki racunalnik...
by the way u mariboru ga dobijes odmah sa lagera... sa tigerom i leopard upgrade cd om tako da ovo o stopiranju prodaje zbog novoh os -a vrijedi izgleda za ove izvan EU!?
Tema zaključana.
04.02.2008 | 03:09
vec neko vrjeme pratim ovaj forum, i tako sam se odlucio prebacit na mac. Uglavnom postoji mogočnost da ću uskoro putovat u Ameriku i vidio sam da mi je tamo najjeftinije kupit mac... zanima me da li netko zna jel moguće kupit mac u jednom danu ili se i tamo ceka? zanima me model imac 2,8GHz. Ako netko ima iskustva molim pomoć? hvala!!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
04.02.2008 | 03:54
Izgleda da se isporuke 24\" normaliziraju. Prijatelj je kod nas uplatio prije 7-8 dana i isporučili smo mu ga u zadnji petak.
Tema zaključana.
  • zorz3
  • Posjetitelj
04.02.2008 | 07:44
lex je napisao:
Uglavnom postoji mogočnost da ću uskoro putovat u Ameriku i vidio sam da mi je tamo najjeftinije kupit mac... zanima me da li netko zna jel moguće kupit mac u jednom danu ili se i tamo ceka?

Ja sam cuo da u americkom apple storu kupis npr. laptop ko kruh u ducanu...tj samo dodes, uzmes, PLATIS i odes..
Tema zaključana.
04.02.2008 | 11:49
zorz3 je napisao:
Ja sam cuo da u americkom apple storu kupis npr. laptop ko kruh u ducanu...tj samo dodes, uzmes, PLATIS i odes..

Zamisli revolucionarnog koncepta!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Prijava