prženje audio cd -a sa toast titaniumom??
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

prženje audio cd -a sa toast titaniumom??

09.12.2007 | 01:11
Problem,
probao sam danas spržiti audio cd za mamu od mojih mp3 - ijeva na kompu, i sve je kao normalno prošlo no kad sam poslušao snimljeno muzika ima loš zvuk tj krči?
Brizina snimanja je bila x8, i nerazumijem u ce je stos? Inace cd je marke TRAXDATA, ako to igra ulogu.
Zna li itko u cemu je stos?
Hvala unaprijed.
Tema zaključana.
09.12.2007 | 02:42
ne bi trebalo bit losije od mp3ica. probaj preslusat jos negdje, ako ne, kupi novi cd, vidi je ti cd slot chist i tako...
Tema zaključana.
09.12.2007 | 03:38
Aj probaj sprzit neki drugi cd pa vidi jel imas isti problem.Ja koristim traxdata i nikad nisam imao problema,vjerojatno nije najbolja kvaliteta mp3-ca koje si przio.
Tema zaključana.
10.12.2007 | 05:50
Kod mp3 valja biti oprezan. Sve ispod 192 kBps je zapravo smeće, a ne muzika. Čak i ako napraviš mp3 s minimalnom kompresijom (320 kbps, real stereo, varijabilni beat rate) stereo slika iščezne, a visoki se izobliče. Dakle, prvo probaj presnimiti neki nekomprimirani CD (aiff format) pa poslušaj. Ovako, tko zna tko je radio mp3 i kako (bez uvrede, ako si to ti), jer se na kompu najčešće ne čuje bog zna što (svaka čast lampi, ali jedna je lampa) zato kaj su zvučnici em mali, em čisto smeće. I onda to posluhneš na nečem iole normlanom i ostaneš u šoku.
Zaključak: najvjerojatnije je s sve OK s medijem i mašinom, a problem je u materijalu koji se snima
Tema zaključana.
10.12.2007 | 10:05
daj ajde mp3ice su loshe al ne krce. ponavljam, ne krce!

u necem drugom je stvar...
Tema zaključana.
10.12.2007 | 19:37
Čul sam ih koje jesu krčale... Ali, vjerojatnije je da nekaj drugo ne fercera kak spada, slažem se
Tema zaključana.
12.12.2007 | 05:08
bas me zanima...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava