kupovina macbook
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kupovina macbook

13.12.2007 | 20:29
Ovako imam pitanje idem za par dana u eng i mislo sam tamo kupiti macbook black, e sad muci me tipkovnivca dali se moze zamjeniti u appleu u hr da bude hr tipkovnica i koliko bi to doslo, i problem napajanja koliko odprilike kosta taj prikljucak 220V, i dali mi se isplati s obzirom da tam u ducanu dodje oko 9000 kn a ovdje 12700kn i dali mi garancija vrijedi u hr hvala pozz
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
13.12.2007 | 20:51
Zamijeniti ne može, da li se može kupiti kao rezervni dio - vjerojatno može, ali neće biti jeftino. Svi Macovi, uz svega 1-2 iznimke, već desetljećima imaju napajanje prilagođeno za bilo koju mrežu. Garancija za notebooke je worldwide. Da li se isplati, pa vjerujem da 3700 kn nije sitnica...
Tema zaključana.
13.12.2007 | 21:13
hvala, opet ja i pitanja, jeli velika razlika jeli ovi 2.2Processor black ili white osim hard diska, mislim neki dodatni software ili... tak nesto, neznam bas previse o macovima dosad sam imao samo pc imao i ful me zanimaju ti sitni detalji
Tema zaključana.
13.12.2007 | 23:02
Pa za početak, pošto se o tome i pisalo, svakako si nabavi iLife i iWork. Bez tih programa stvarno nema smisla..

poz,

ray
Tema zaključana.
13.12.2007 | 23:03
crni ti ima veći hard disk i jelte crnu boju kućišta. sve ostalo je isto. za razliku u cijeni po meni se ne isplati.
Tema zaključana.
13.12.2007 | 23:42
rkrosl je napisao:
Pa za početak, pošto se o tome i pisalo, svakako si nabavi iLife i iWork. Bez tih programa stvarno nema smisla..

poz,

ray

se ti prog moraju org kupuiti ili se moze nabavit kopirani ili skinut s neta
Tema zaključana.
14.12.2007 | 18:08
Svaki Mac User ima iLife, iWork i jos masu toga. Sigurno ces naci nekog u blizini da ti to sprzi za neku MacKavicu (znaci: pivo i cevapi:-), a svrati i na news grupu gdje ima dosta informacija...
Dakako, uvijek se moze skinuti i s Neta.

iPozdrav!
Tema zaključana.
14.12.2007 | 20:18
fico444 je napisao:

se ti prog moraju org kupuiti ili se moze nabavit kopirani ili skinut s neta

Nšta se ne mora...sve se može, ja isto tražim Leoparda (za čudo nema ga ni u jednoj šumi oko Velike Gorice) iLife 8. također. No zapao sam u neku letargiju pa mislim da ću sve prebaciti za proljeće.

ray
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava