Ne izgleda loše, one tri nožice su mi malo u oko, kao i plavi logo, da su stavili subtle srebrni i nekakvo drukčije postolje, bio bi ko pekmez!
Tema zaključana.
dpasaric
Posjetitelj
06.01.2008 | 17:45
Kažu da je Dell konačno shvatio da se nije zezati s Appleom i da su zaposlili 90(!) dizajnera da spase stvar. Ako će ovako nastaviti, svaka im čast, ovo izgleda jako fora i što je najbitnije nije kopija Apple dizajna - što većina čini. Osobno, ja još uvijek preferiram totalnu čistoću na koju se fura Ive, ali i ovo je sjajno - pogotovo za PC kante.
Pričao je glavni u kreativnom odjelu tamo, da su jedno vrijeme prije par godina, njih 2-3 koji su preostali u dizajnu, čak htjeli ukinuti... A tako su razmišljali prosječno svi PC proiizvođači... Da nije Applea, koje bi jad i bijede gledali na stolovima i pod njima...
Kažu da je Dell konačno shvatio da se nije zezati s Appleom i da su zaposlili 90(!) dizajnera da spase stvar. Ako će ovako nastaviti, svaka im čast, ovo izgleda jako fora i što je najbitnije nije kopija Apple dizajna - što većina čini. Osobno, ja još uvijek preferiram totalnu čistoću na koju se fura Ive, ali i ovo je sjajno - pogotovo za PC kante.
Da, Jonathan Ive
Englez u Kaliforniji koji je na čelu tima dizajnera osmislio gotovo sve u Appleu od eMaca G3, b&w pa nadalje.