airport express
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

airport express

05.01.2008 | 16:23
Otkako imam macbook i imac, router mi se jednostavno nameće kao najbolje rješenje da mogu surfat iz bilo kojega dijela kuće bežično i sl.
Ovi u T-comu traže 200 kuna za router, što - uza sve što ionako kradu - ne dolazi u obzir.
Gledao sam malo airport express, i čini mi se baš zgodno rješenje za moj \"spoji se bežično\" problem, čak i zbog fore bežičnog povezivanja i tunesa sa Hi-fi uređajem u spavaćoj sobi i sl.
Ja stvarno nemam iskustva s tim, pa ako bi netko pojasnio u vezi tog airport expressa (jel šljaka to s T-com adsl-om, kako to instalirat, jel se isplati i sl) ja bih bio jako zahvalan.

Eto.
Tema zaključana.
06.01.2008 | 14:17
Imaj na umu da se Airport Express ne može istovremeno koristiti i kao router i kao uređaj za bežični streaming iTunesa. Osim tog ograničenja, kao router raditi će normalno sa ADSL-om, no za te novce ipak preporučam da uzmeš neki drugi router koji ti ipak nudi više mogućnosti i fleksibilnosti. Meni Linksys radi već godinama bez problema.
Tema zaključana.
07.01.2008 | 02:30
Evo:
1.Koliko košta i gdje ga mogu nać?
2.Pretpostavljam da će Mac skužit router ali ja ga stvarno neznam konfigurirat.
Možeš pomoći ikako?

Hvala!
Tema zaključana.
08.01.2008 | 22:12
store.apple.hr kaze 829 kuna.
Konfiguracija routera nije neka filozofija, no ovisi o modelu i proizvodjacu. Naravno da ce ga Mac skuziti.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava