TV na iMac
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

TV na iMac

05.01.2008 | 17:20
Doma mi je oko gledanja TV-a ratno stanje , pa me zanima spajanje Sat.receivera na iMac.Imam 2 receivera pa bi jedan bio za tv, po potrebi ,adrugi za Mac.
Vjerovatno neko već ima iskustva. Thanks !
Tema zaključana.
05.01.2008 | 20:10
Jedino što mi pada na pamet je spajanje izlaza receivera u koaksijalni priključak nekog USB TV tunera (ukoliko to funkcionira još na taj način) ili neki USB video importer... Ukoliko imaš Dreambox mislim da bi se dalo nešto napraviti streamanjem preko mreže u Parallels

Provjeri na www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/produ...eTV/product3.en.html koji su tuneri/capture uređaji dostupni kod nas podržani EyeTV softverom.
Ukoliko imaš npr Neotion501/601 onda možeš gledati satelit preko USB konekcije ali opet pod windovsima AFAIK.
Tema zaključana.
05.01.2008 | 20:23
Radi se o Samsungu 9500 i Digi Humax ii,prije sam imao preko Vin TV Hauppauge USB, ali nije kompatibilan sa Mac-om tj OS X -om.
Tema zaključana.
05.01.2008 | 20:44
Koliko vidim Sammy ima koaksijalni RF izlaz...
Tema zaključana.
06.01.2008 | 00:06
DIGI ll nema RF izlaz .LNB ulz ,izlaz, 2 scart,cinch audio video,RS 232C te jošS/PDIF.
Imam i Trust bežičnu vezu,ali je slika bila loše kvalitete.Da kod Humaxa sam čuo da je samo 232 šteker bez unutarnje instalacije.
Pregledao sam malo ponuđenu lokaciju pa moram malo to prožvakati.Hvala !
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava