MacBook - odvajanje plastike
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacBook - odvajanje plastike

• zorz3
  • Posjetitelj
06.01.2008 | 22:03
imam macbook...star oko 2-3 tjedna. primjetio sam da je na nekim mjestima ono gornja plastika malo odvojena. nesto kao oov na slici ali puuuuuuuuuuuuno blaze. hoce li se to poceti odvojati jos vise i vise...ili je to normalno??
Prilozi:
Tema zaključana.
  • zorz3
  • Posjetitelj
06.01.2008 | 22:07
molim vas odgovorite mi sto prije
Tema zaključana.
07.01.2008 | 01:48
Vrijeme je za reklamaciju pod garantnim rokom
Tema zaključana.
07.01.2008 | 03:16
da. a i upisi u google> squishy macbook .

jako zanimljiva tema... recimo na mojem macbooku malo izrazena, imam frenda na cijem je totalno smijesno.
Tema zaključana.
  • zorz3
  • Posjetitelj
07.01.2008 | 14:26
cekaj, KAY...i na tvom je macbooku to odvojeno? jesi reklamirao?
e da...i zanima me, ako to reklamiram, koliko ce dugo trajat popravak. ne mogu si priustit dugo vremena bez njega. ali nije mi jasno...pa taj macbook kosta 11 000 kn!!!!takve se stvari ne bi smjele dogadat!
ova je slicnija mojemu
Prilozi:
Tema zaključana.
07.01.2008 | 20:05
ma ne odvaja se, nego je squishy znaci kad ga stisnes na tom mjestu onda malo upadne unutra. onako milimetar ili dv.
inace cuo sam hrpu takvih stvari, cak i kod MBP se piga karoserija. bah. shta ces. sto se popravka tice, nazicaj ih zamjenski mac ako ce predugo trajat. budi naporan, zahtjevaj svoje. jos najbolje da ne....
Tema zaključana.
  • zorz3
  • Posjetitelj
15.01.2008 | 23:34
jel gubim garanciju, ako to zalijepim sam...mislim ono...samo je malo, pa nije problem...stavim kapljicu ljepila. ???
Tema zaključana.
15.01.2008 | 23:49
Mislim da da, meni je napuknulo kuciste i poslao sam im ga, nakon 5 dana sam dobio novo (sve izvan garancijskog roka) besplatno... kao apple priznaje te stvari kao njihovu grešku...
A što se tice macbooka, postoji zanimljiva prića o one dvije vide na desnoj strani: navodno nisu prave vec su tu samo radi simetrije... evo link: http://macenstein.com/default/archives/949
Tema zaključana.
  • zorz3
  • Posjetitelj
15.01.2008 | 23:51
ja sam mislio na odvajanje plastike, ne na squishy...to su ti iz powercoma besplatno popravili ili?? ako jesu, ne mogu vjerovat
Tema zaključana.
16.01.2008 | 00:11
pazi kako bi bilo da nisu? mislim da sam imao pravo na taj popravak, nisam ja birao vrstu plastike koja ide u macbooka, zar ne? niti sam ja odredivao koliko ce vida zavidati na njega? imas pravo na popravak, posalji i cekaj, a trazi zamjensko racunalo svakako.. mozda ti daju zamjenski macbookair
Tema zaključana.
  • zorz3
  • Posjetitelj
16.01.2008 | 00:13
snovi, snovi
Tema zaključana.
16.01.2008 | 17:24
air cekamo jos barem mjesec dana
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1