Što je to AirPort Base Station?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Što je to AirPort Base Station?

21.01.2008 | 17:04
Može mi netko pomoći što značu ove oznake kod kupovine MacBook-a, na stranicama apple.hr/trgovina

AirPort Base Station

Bez oznake
AirPort Express BaseStation with AirTunes [+829,00]
Airport Extreme Base Station [+1499,00]

Thnx!
Tema zaključana.
21.01.2008 | 17:51
AP Express je prijenosna solucija, veličine Apple punjača za laptope, ima na sebi priključak za mrežu, Audio out (airtunes iliti puštanje muzike sa itjunsa na hifi postavljen negdje u sobi ili i na kompu i na liniji) i USB priključak za printer i podržava do 10 usera
AP Extreme 50 usera, mogućnost spajanja printera, ali i HDD-a i ima 3 ethernet porta + WAN port

To si mogao i sam vidjeti, na apple.com stranicama, al eto
Tema zaključana.
21.01.2008 | 21:04
Od viška glava ne boli, samo me zanima trebali li AirPort Base Station kupiti uz Mac ili ne?
Tema zaključana.
21.01.2008 | 21:25
Ako imaš neki router/modem s modemom (ADSL) doma ili negdje u blizini neku bežićnu mrežu... Ako ne planiraš napraviti mac mrežu doma ili mac+pc mrežu sa zajdničkim HDD_om koji je spojen na mrežu... zašto?!
Ja sam uzo Airport express jer mi je guba i imam 2 kompa, pa zajednički printer na njima, te se ponekad kolege/frendovi spajaju na njega i nosam ga s sobom kad negdje idem i uvijek razveselim ljude na sastancima jer na žalost još uvijek ne postoje wireless strukture svugdje, a i ne moram sjediti za stolom kad sam negdje i pod tim pogledom sam ga i uzo. ZA air port Base station nemam potreba, bar ne još, ako ću imati, uzet ću ga.. Uglavnom, sve zavisi od tvojih potreba i ne, nije obavezno ga uzeti....
Tema zaključana.
22.01.2008 | 00:13
Imam doma Max ADSL, PC kantu tako da ne mislim raditi ništa više od prosječnog kućnog korisnika, btwB) Ako bude trebalo nikad nije problem kupiti, zar ne?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava