MacBook - opet
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacBook - opet

• zorz3
  • Posjetitelj
22.01.2008 | 00:47
ovako...imam macbook kojih mjesec dana. jucer sam cuo da je poceo sve vise puhati, tj. sve vise i vise se cuti...jednostavno sam ga zatvorio i nakon pol sata u sleepu, radio je normalno. Međutim, danas isti problem. a da stvar bude bolja, kad ga otvorim iz sleepa, pise da je 39° vruc, medutim, nakon minutu-dvije opet pocne proizvodit sve glasnije zvukove, a temperatura 70°+...sta je to? jel se nakupila prasina il kaj?? molim vas odgovorite!!!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.01.2008 | 01:09
Moguće da je problem u spoju hladnjaka na procesor - iako je temperatura u okviru tolerancije. Pogledaj što kažu drugi vlasnici istog modela - do koje temperature se zagrijava procesor? Ako si siguran da je prije bilo sve OK, odnesi ga na pregled u servis. Prije toga sam obavi Hardware Test - možda on javi kakvu grešku.
Tema zaključana.
  • zorz3
  • Posjetitelj
22.01.2008 | 10:17
e bas sam se hardware testa danas sjetio...jel to 100% prijavi gresku ili ne mora bit?
Tema zaključana.
  • zorz3
  • Posjetitelj
22.01.2008 | 10:29
evo...napravio sam apple hardware test i naso mi je gresku s ovim kodom: kaj sad treba...

4SNS/1/40000001:TBOT

--No...napravil sam test jos negdje 5 puta poslije toga i javlja mi da je sve u redu..popravil mi je hardware test tu gresku. hvala na savjetima.
Tema zaključana.
  • ddeva
  • Posjetitelj
22.01.2008 | 21:12
Zorz zorz pa daj već jednom odnesi taj svoj mecbook na servis, pa nećeš umrijet bez njega tjedan dva ?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava