problemi sa Apple 85W MagSafe Power Adapter
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

problemi sa Apple 85W MagSafe Power Adapter

• baba
  • Posjetitelj
01.02.2008 | 04:45
Planiram kupiti macbook pro, pa imam jedno pitanje u vezi Apple 85W MagSafe Power Adapter.
Navodno dosta ljudi ima problema sa tim famoznim adapterom. Puno, previshe ljudi pljuje po tom cudu. Vicu na Apple, a on suti.

store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObject...amp;amp;mco=AF36F776

Ima li itko slicnih problema ili je cuo od nekog za isti?
Kabel se topi, pojavljuju se iskre i sl.
Tema zaključana.
01.02.2008 | 10:04
Meni je jednom uradio ono za sta je napravljen i tako odradio svoju vrednost . Radi i sada. Kabel mi se cini malo \"zilaviji\" nego kod PowerBook G4 i to jedina primedba, jer se teze mota.
Tema zaključana.
  • zorz3
  • Posjetitelj
01.02.2008 | 12:02
ja nemam nikakvih problema. doduse imam macbook 2.16 a ne mbp.
Tema zaključana.
01.02.2008 | 14:02
brijem da mozes zamijenit odma ako imas problema, nece ti valjda ovi iz applea radit frku.
Tema zaključana.
  • baba
  • Posjetitelj
01.02.2008 | 15:36
Ako je laptop kupljen u Americi, ima li onda worldwide garanciju?
Tema zaključana.
01.02.2008 | 16:00
Ima.
Tema zaključana.
01.02.2008 | 18:04
Za magsafe zasad imam samo rijeci pohvale. Jednom sam punio macbook dok sam sjedio na krevetu i slucajno sam nogom gurnuo posteljinu preko samog adaptera, tako da je bio cijeli prekriven i nije imao zraka pa se malo pregrijao i jednostavno je prestao puniti, ohladio sam ga malo i ukljucio ga nazad, sve radi. Nikakvo topljenje. Jednostavno prestane punit kad se pregrije.

Inace, sto se iskri tice, one su se pojavljivale i na starom adapteru od powerbooka g4 na onom djelu di se debeli kabel spaja sa adapterom ako je taj kabel vec bio ukljucen u struju pri spajanju. Jednostavno kad sastavljas/rastavljas punjac, iskljuci ga iz struje.
Tema zaključana.
  • baba
  • Posjetitelj
01.02.2008 | 18:42
Problem je navodno evidentiran samo sa novom serijom macbbook pro, a koliko znam za macbook nije.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava