alu tipkovnica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

alu tipkovnica

• zorz3
  • Posjetitelj
03.02.2008 | 00:12
moze li se alu tipkovnica koristiti na PC kanti??
Tema zaključana.
03.02.2008 | 00:36
Buduci da ista radi u windowsima preko bootcampa, ocito se moze. Kako se radi o USB tipkovnici, mozda bi radila i bez nekih posebnih drivera, ali u tom slucaju sumnjam da bi ti fn i command tipke radile...e znam jel bi se mogo jednostavno stavit Mac OS X Install DVD u PC i od tamo instalirat originalni driver, ili bi ga morao naci na netu. Google je tvoj prijatelj

Edit: evo www.happytocode.com/post/Apple-new-Alumi...Camp-14-drivers.aspx tu imas i drivere i upute
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
03.02.2008 | 03:06
Može, mi je u Kreativnom imamo spojeno na Qbic PC kanticu.
Tema zaključana.
03.02.2008 | 13:19
Može, radi OK, i MightyMouse također, na XP ne treba nikakav driver, dobiiješ i USB hub pride (ako uštekaš USB stick i miš u tipkovnicu, sve radi). Jedino je layout različit od onog kako je na tipkama obilježeno (Y i Z te ? i '). Option je Alt, a Command je Winows tipka, eject nije ništa, kao ni F13 do F19.

Probao, koristim često, jer je Apple alu tipkovnica vrlo ugodna i brza, bolja od bilo koje druge koju sam probao.

Na MightyMouse nažalost ne radi kuglica u smjeru lijevo-desno, niti \"četvrti gumb\" (na palcu), čak niti s driverom s Leopard DVD-a. Jednostavno pod windowsima ovo nije podržano. Ali sve ostalo radi.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava