Graficki tablet
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Graficki tablet

21.02.2008 | 08:59
Planiram kupiti graficki tablet, pitanje, moze li se za cijenu do 600-700 kn naci ista sta bi zadovoljilo potrebe. Zanima me zbog retusa fotki u photoshopu.

Savjeti za kupnju, iskustva sve je dobrodoslo.....

Zahvaljujem
Tema zaključana.
21.02.2008 | 10:04
Nema do Wacoma, no on je poprilično skup, pogotovo za samo retuširanje fotki.
Zadnja (ili predzadnj, ne znam točno, nisam pratio koja je serija aktualna niti kako često obnavljaju serije) serija Geniusovih tableta radi na os-x-u. Donekle. Radi sam tablet, no ne radi ink i ostale divote OS-x-a. Zadnje šta sam probao bilo je ovo ljeto, pa su se u međuvremenu možda neke stvari promjenile (driveri?).
Znam da su navodno prije i neki Trust-ovi tableki navodno radili, no nikad ih nisam isprobao.

I genius i trust se mogu naći za te novce, pa i nešto jeftinije, zavisi od veličine samog tableta.
Toliko od mene, ako netko zna još nešto, napišite čovjeku.
Tema zaključana.
21.02.2008 | 11:06
Imas u Finderu dosta Wacoma pa pogledaj ali ako ti to treba ozbiljno za posao onda ne kupuj nista ispod 2000kn, ako se hoces igrat i crtkat onda mozes uzimat i ove za 600-700
Tema zaključana.
21.02.2008 | 11:12
MoschuS je napisao:
ne kupuj nista ispod 2000kn, ako se hoces igrat i crtkat onda mozes uzimat i ove za 600-700

Tako sam nekako i ja mislio, nadao sam se da neko ima neko dobro iskustvo sa ovim jeftinijim varijantama (trust i sl...)
Tema zaključana.
09.02.2009 | 10:01
A tš mislite o kupnji rabljenog. Savjeti gdje bi se moglo takvo što potražiti?!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava