Najbrza Makina Butabilna u devetki
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Najbrza Makina Butabilna u devetki

• Suljo
  • Posjetitelj
16.06.2008 | 02:56
Evo zadatak za mudrijase
Znaci zanima me najbrza makina koja je butabilna u devetki i moze biti overklokana bilo koliko samo da i dalje taj overklok procesor i radi i buta dalje u devetki?
THNX

Mozete ovo shvatiti kao i oglas za kupnju doticne....
Imam -4 Sarme ako mi admn nije prikeljio jos minus jednu pride onak usput.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
16.06.2008 | 03:17
evo na -5...

sala mala.. ne znam odgovor, al doslo mi da se malo salim sam sa sobom..
Tema zaključana.
16.06.2008 | 10:46
Suljo je napisao:
Mozete ovo shvatiti kao i oglas za kupnju doticne....
Imam -4 Sarme ako mi admn nije prikeljio jos minus jednu pride onak usput.

Ha! Nisam ni ja siguran u odgovor, mislim da si G4 strojevi mogu bootati, a ti su i najbrži. Sad, svakako bi ti bilo draže naći neki tower i onda uzeti Powerlogix upgrade kartice pa da G4 poleti na 1.6 do 2.0GHz. Odlično radi.

A Karma, baš da vidim kolika mi je
EDIT: Nula! Admin me nije volio...
Tema zaključana.
16.06.2008 | 14:36
Suljo je napisao:
Evo zadatak za mudrijase
Znaci zanima me najbrza makina koja je butabilna u devetki i moze biti overklokana bilo koliko samo da i dalje taj overklok procesor i radi i buta dalje u devetki?
THNX

Zadnji stroj koji je bootao OS 9 je PowerMc G4 Mirrored drive door, 1.25 GHz iz 2003 godine. Paralelno se prodavao slican model ali sa Firewireom 800 taj nije mogao bootati OS 9.
Tema zaključana.
17.06.2008 | 12:22
Riba je napisao:

Zadnji stroj koji je bootao OS 9 je PowerMc G4 Mirrored drive door, 1.25 GHz iz 2003 godine. Paralelno se prodavao slican model ali sa Firewireom 800 taj nije mogao bootati OS 9.

maaaala digresija - premda je gorenavedeni stroj zadnji stroj koji je bootao devetku, najbrzi stroj jest dual verzija iz 2002:
www.everymac.com/systems/apple/powermac_..._g4_1.25_dp_mdd.html
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava