Kupnja Macbooka, boja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kupnja Macbooka, boja

20.06.2008 | 16:10
Dakle, kolega nabavlja novi Macbook, preko Apple Hrvatska, no na njihovim stranicama se prikazuju samo bijeli (2.4 core duo verzija sa 160 hd i 2 g rama), pa me zanima dali se ta cijena odnosi samo na bijele, ili se po automatizmu i bez nadoplate moze zatraziti crni.

Znam da je pitanje malo banalno, ali stvarno mi se neda bavit s njihvim costumer service-om. Unaprijed hvala.
Tema zaključana.
20.06.2008 | 16:17
U americi je crni skuplji 200$ jer dolazi s večim diskom, a to nemožeš za macbookove mjenjat preko store-a.
Tema zaključana.
20.06.2008 | 16:19
btw. store.apple.hr/IMC-Apple-Store/WebObject...eByName?name=MacBook

ccc

uglavnom ista stvar. veči disk je u crnima.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
20.06.2008 | 16:23
Bijeli se lakše održava od crnog, crni uvijek izgleda zamašćeno.
Tema zaključana.
21.06.2008 | 22:53
Neznam, sto se bijelog tice malo je frend skeptican sto se tice drzanja dlanova na njemu, mozda malo potaknut mojim iskustvom jer je nasa lampa nakon 6 godina vise zuta nego bijela.

U glavnom, vjerojatno ce u Njemackoj kupit "oklop", znam da sto se tice dlanova i mazanja nema veze, al decko voli crno, sta cete.

I naravno, hvala na informacijama .
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.06.2008 | 04:33
Žuta? Onda netko puši u njenoj blizini. Naša u Kreativnom je bijela kao i prvi dan, a i moja doma.
Tema zaključana.
22.06.2008 | 10:23
Nije to ona nikotinska zuta, vise ona koja ostaje od prstiju, pretpostavljam da vi svoju rijetko pomicete, a ova nasa je vidjela svijeta, a i jos ga vidja, s obzirom da je sad kod sestre, koja je na faksu, pa mijenja stanove svakih tjedan dana .
Tema zaključana.
08.07.2008 | 02:43
evo dečka kojem je dosadno danas bilo i nemože spavati pa da postam prvi post....ma za sad je sve u ariel granicama normale osim crte koju smo ja i iman detektirali jučer ujutro na kavi u bircu....zato jer u njemačkoj je samo bilo pinky oklopa....hehe

a ovo žutilo više ima problema sa imanovim neurednim ponašanjem i konzumiranjem hrane i popratnih sadržaja nego do nekvalitete plastike njegove lampe
Tema zaključana.
10.07.2008 | 17:24
evo smijanje imanu mi se odbilo u glavu imao sam ga par dana sa sobom pri radu u garaži,pa mi se ipak malo omaklo da uprljam tipke

KOJE JE NAJBOLJE RIJEŠENJE/SREDSTVO sa vraćanje maca u prvobitno stanje tj. boju???
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
10.07.2008 | 18:12
Time mashine..

Ja koristim neki špric špric za pranje stakla na bazi octa.. blago sredstvo..
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava