Adapter za struju - europski
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Adapter za struju - europski

24.07.2008 | 12:46
Planiram kupiti MacBook (Air) iz Amerike.
zanima me da li itko zna gdje se moze kupiti onaj malen djelic, koji se moze dodati na Apple adapter, pa da je kompatibilan za europsko trziste..

na slici to je onaj malen djelic desno.

Ako netko to prodaje, nek mi se javi...

power.jpg
Tema zaključana.
26.07.2008 | 21:16
u HR mozes kupit ili cijeli novi adapter koji je kod nas bolesnih 100 eura, ili world travel adaptor kit il kak se zove ti su prakticki samo ti razni nastavci za mislim oko 50 eura. sve u svemu lakse ti je nabavit u chipoteci adapter s americke uticnice na europsku za 30ak kuna koji radi isto i drugi super duper trik koj neznam ko osim mene je primjetio ha ha. al uticnica za taj mali nastavak ti je identicna onoj ko na jeftinim radijima s placa, ergo mozes i to iskoristit -> www.erdsoft.eu/onlineshop/products_pictures/CEAA200.jpg
Tema zaključana.
26.07.2008 | 23:20
polygon je napisao:
u HR mozes kupit ili cijeli novi adapter koji je kod nas bolesnih 100 eura

Samo bi htio napomenuti da je u Njemačkoj nešto manje bolesnih 90 eura, tako da tu nismo puno gori. Znam jer sam ga prošli tjedan zaboravio uzeti na put, pa sam pomislio kupiti drugog ali sam se brzo ohladio.
Tema zaključana.
  • miles
  • Posjetitelj
27.07.2008 | 14:33
moj savjet ti je da na ebay-u upises EU Apple DC plug i naci ces tocno ovakav kao na slici.
ja sam nedavno narucio i dobio jedan za 3$ + nekih 5$ postarine - sve funkcionira.
prije toga sam imao onaj degutantni megalomanski nastavak iz hame totalno ankul
9fab_1_b.jpg
Tema zaključana.
27.07.2008 | 15:55
A Polygon, svaka cast na triku. Nisam ni pogledao adapter, tj. nisam ni skužio da se moze sa onim starim kabelima.
meni nedavno pukao taj manji komad na adapteru, ja se mislim sta cu sad, al eto, tih kabela imam na bacanje
Tema zaključana.
30.07.2008 | 17:31
Vec sam narucio preko Apple Store u USA, za $35 cijeli KIT.
Tako da je kasno za ovaj put. A i nisam jos kupovao preko ebay.com. Hvala na savjetu u svakom slucaju.
Tema zaključana.
31.07.2008 | 00:34
Danas sam narucio iz Svicarske samo onaj komad , bez adaptera. Kosta 10 franaka iliti 45 kuna sta je i prihvatljiva cijena.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava