Externi hdd
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Externi hdd

28.07.2008 | 02:01
bok, neznam jel bi pitao na ovom podforumu il ne al ovak, imam externi hdd koji sam koristio uz pc i ima 2 ntfs particije problem je u tom kaj na jednoj imam folder s muzikom koju bi prebacio u mac ali kad uštekam hdd na folderu s muzikom je lokot i nemam nikakve ovlasti da npr. dodam naziv albumu,broj pjesme i sl. čudno je to kaj neke albume prebaci normalno i mogu im dodavat info a drugima ne,jel imate neki savjet kak da se oslobodim lokota,tnx
Tema zaključana.
28.07.2008 | 03:27
Pokusavas li ti to promijeniti na samom vanjskom disku? OS X ne moze pisati na NTFS particije tj. moze ako mu malo pomognes. Linkovi sa onim sto ti treba su ti u tekstu o 64-bitnoj Visti.
Tema zaključana.
28.07.2008 | 22:53
Da,ajd bum provrtio forum da pronađem neko riješenje
Tema zaključana.
29.07.2008 | 00:51
Instaliraj ovo i ovo i moci ces pisati na ntfs particije, provjereno.
Tema zaključana.
30.07.2008 | 03:14
@riba

jel postoje ti appovi za tigera???? Bili bi mi jako korisni!

EDIT : nasao ... hvala puno
Tema zaključana.
30.07.2008 | 15:06
instalirao i lokota više nema,tnx
Tema zaključana.
21.09.2008 | 19:52
WD Studio Edition 500GB
USB,SATA,FW 400-800.
Do sada nisam kužio da me zafrkava.Imam ga stalno uključenog i primjetio sam da mi komp nakon nekog vremena počne otkazivati poslušnost kod quitanja uglavnom.
Kao da se zaguti ili zasiti i ometa komp.Kad ga isključim na na prekidaču odozada,problem se momentalno ukloni ili riješi.Nakon ponovnog uključivanja radi normalno dalje i sve štima.Čitao sam na forumu da ga neki povremenu uključuju za update i nemaju ga stalno uključenog.
Zanima me kako se pravilno koristi , jer nigdje nisam našao uputstvo za korištenje.Činjenica je da meni stvara problem,nakon dowloadanja i možda još kojih radnji dok je stalno uključen.Počeo sam ga povremeno uključivat te ću vidjeti hoće li me još zezat.Volio bih čuti meritorna mišljenja. Naprijed !
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava