LG GSA-E50N externa pržilica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

LG GSA-E50N externa pržilica

21.08.2008 | 22:35
Kupio dodatnu pržilicu i ne radi sa iMac-om!
Gore - dole po Splitu i onako umoran nađem u "Tehnomax"-u (nitko od ostalih nije imao).Dođem kući na škoj i hoću spojit kad ništa.Umoran i u žurbi zaboravio sam pogledati kompatibilnost za Mac-a.Samo za Windowse i Linuks.Pitanje je hoću li moći vratiti ili zamjeniti jer drugi nisu ni imali.A baš sam se veselio mali slim odozgo bijeli uklapa se u iMac okružje.Košta i solidnih 570kn te još ne znam što ću.Ako ga ne vratim ili zamjenim morat ću ga prodat ili s nekim mijenjat.Još se čujemo1:(
Tema zaključana.
21.08.2008 | 23:20
Evo c/p sa MacKorisnika da ne tipkam sad ponovo
To je samo USB koliko vidim, nema nikakvog napajanja jel? Da li si s njom dobio nekakav Y usb kabel? Ako jesi probaj pomocu njega tako da obadva prikljucka s jedne strane ukljucis u Maca a ovaj koji je sam u przilicu. Nije rijetko da eksterni uredjaji (pogotovo diskovi) ne mogu povuci dovoljno struje iz samo jednog usba nego ih treba ustekati u dva. Takodjer probaj dignuti Toast ko ga imas i u njemu probaj odabrati tu drugu przilicu, mozda je samo OSX ne vidi
Tema zaključana.
22.08.2008 | 11:36
Također, umjesto trošiti 2 USBa na Macu može se i nabaviti (Chipoteka i sl.) eksterni napajač za USB uređaj koji se ušteka u uređaj i struju, a USB kabel prema Macu se ušteka u napajač.
Tema zaključana.
22.08.2008 | 19:19
Ma počeo sam se snalaziti.
Plačam cijenu zbog Windows logike.Imao sam laptop Win XP HP bez DVD pržilice,tj pržio je samo CD a DVD sam mogao gledat-plejat.Tada sam bio kupio externu pržilicu (isto LG sa kutijom) i naučio se pržiti na externoj.Ovo se dešava kad čovjek ne razmišlja i nezna.iMac ima dobru pržilicu Pioneer i u biti trebam samo plejer jer snimam na Mac.Ja tupamaros kao da još imam onaj laptop u Winu i išo tom logikom.
Mošus hvala što si mi otvorio oči te sam prešaltao na Mac logiku i radi sa iTunesom kao i sa Toastom8.Nisam imao prije vremena nastaviti dalje i probati snimati na externi pa bum to kasnije.Dobro sam se prepao da sam popušio skoro 600kn,ali sad je ok.
Punjači mi nisu problem jer ima od starih mobitela a svi su oko 5-6 volti a wataža im je dovoljna,te samo nađem adekvatan đek za aparat i pičim.
Problem je što još uvijek ne mislim Macovski a to je svičerska bolest. Ak mi bu još kaj trebalo, javim se.Dečki još jednom Veliko hvala !
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava