mb pro i nvidia8600 failure
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

mb pro i nvidia8600 failure

29.08.2008 | 00:49
zadnjih dana dosta citam na macrumours forumima zalopojke vlasnika mb pro-a sa nvidia 8600 serijama graficke kartice, koje se kvare zbog nekakve greske u proizvodnji, koju je nvidia navodno priznala, a apple nema nikakav sluzbeni stav o tom problemu.

zanima me da li se nekome to kod nas dogodilo ili je ovo prenapuhano u nebesa. dobro znam kako glasine na internetu funkcioniraju i kako se vrlo lako stvari otmu kontroli i iz buhe nastane mamut, ali o ovome stvarno ima dosta price (i u dell, HP krugovima).

razmisljam da li bi bilo pametno uzeti 3year applecare, ali iskreno ako se radi o ovakvom kvaru apple bi trebao nadoknaditi stetu, makar do kvara doslo i nakon isteka jednogodisnje garancije.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
29.08.2008 | 02:17
Apple je do sada imao desetke tzv. "Extended Warranty Program" van jamstvenog roka kada se ustanovilo da je roba defektna zbog greške u proizvodnji. To nije garancija da će Apple to uvijek napraviti, ali obično ipak izađu u susret kupcima. Npr. za G5 s tekućim hlađenjem koji su imali probleme nakon garancije nije objavljen takav službeni program, ali Apple "po tiho" vlasnicima takvih strojeva besplatno radi popravak, a u nekim slučajevima su čak dobili i potpuno novi stroj. Naravno, po netu uvijek ima raznih priča - i dobrih i loših. Ako želiš biti 100% na miru, uzmi AppleCare ako imaš priliku, pa mirno spavaš.
Tema zaključana.
01.09.2008 | 22:34
Super, sva sreća što moj MBP ima GF 8600M GT
Tema zaključana.
14.10.2008 | 20:14
evo nešto novije..
hothardware.com/News/Apple-Admits-Nvidia...ect-in-MacBook-Pros/

support.apple.com/kb/TS2377

btw..kako pogledat kad ti je Mac napravljen.. i koja ti je konfiguracija.. tipa onaj system tools il kako već na Prozorima
Tema zaključana.
14.10.2008 | 21:19
Jabuka, pa About this Mac, pa klik na gumb "More info"
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava