Punjač za iPhone u autu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Punjač za iPhone u autu

03.01.2009 | 13:00
Kako puniti iPhone u autu, pogotovo kada krenete na put i zaboravite kućni punjac? Postoji li original punjac iPhonea za auto? Da li PowerJolt za iPod odgovara kao punjač i za iPhone?
Tema zaključana.
03.01.2009 | 18:17
Rjesenje je jednostavno i kostace te 35-50kn.

Ja sam kupio adapter za upaljac u autu na cijem kraju imas USB. Platio sam ga 50kn u Vemill-u (neki njemacki heinell ili nesto tako), kasnije vidim da ima kineskih (u principu ista stvar) u Chipoteci po nekih 35kn.

Problem je ako zaboravis i onaj bijeli kabel sto si dobio uz iPhone.

On ti dodje nesto malo manje od 200kn, pa mozes i njega kupiti pa ga i ne vaditi iz auta.

S obzirom koliko iPhone trosi bateriju, to ti ne bi bilo lose
Tema zaključana.
04.01.2009 | 13:00
Zgodno rijesenje za koje nisam bio ni svjestan da ga kupujem je FM predajnik za iphone, koji dolazi sa autopunjacem sa usb-om i kablom koji se spaja na njega.

FM predajnik je inace super stvar za emitiranje glazbe na Audio sistem u autu, koji radi super, jeftin je i jednostavan (ja sam svojeg uzeo preko e-baya za nekih 150 kn). Iskreno preporucam.
Tema zaključana.
04.01.2009 | 16:57
To su dobre strane FM predajnika. Naravno, postoje i loše. Najlošija je loša kvaliteta zvuka koju neće primjetiti oni koji se voze u razdrndanim starim kramama i u njima imaju neke audio sustave klase "soundcar" ili "majestic". Neće primjetiti zato što im je i inače kvaliteta zvuka toliko loša da lošija ne može biti.

Druga loša osobina je to što eventualno upravljanje reprodukcijom mora ići s iPhonea (iPoda), a ne s radija ili s volana. Potencijalno opasna situacija, ništa manje opasna od pisanja SMS-ova u vožnji.

Treća loša osobina se odnosi samo na one koji putuju puno i posvuda - gotovo je nemoguće naći frekvenciju koja je uvijek i svugdje "čista", pogotovo kad putuješ po Italiji, tako da se često desi da se neka bliska radio-stanica miješa u reprodukciju u dodatno smanjuje ionako nisku kvalitetu.

FM predajnik sam koristio prije 3-4 godine, bila je verzija na koju se prištekao USB stick na koji si mogao utovariti MP3, za službeni auto koji je imao samo radio s katastrofalno lošim prijemnikom i pokvareni CD changer. Sve u svemu, bilo je to prilično bolno iskustvo koje isto tako iskreno nikom ne preporučam.

Sve je stvar očekivanja.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava