Zna li netko, new IMAC
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zna li netko, new IMAC

18.01.2009 | 19:13
Eto cisto pitanje, dal netko zna, vidim na webu da se pise IMac quad core, 8gb rama, po vasem iskustvu dal se isplati trenutno kupovati novi IMac ili pricekati?
Trebam jos jedan stroj relativno hitno i nisam pametan, pa da poslusham vas !
Tema zaključana.
18.01.2009 | 21:16
Prijatelju novi iMac i Mini "izlaze" evo mjesecima.

Ako budes cekao taj novi model (za koji nitko od nas nema pojma kad ce i da li ce izaci), pripremi se na dulje cekanje.

Ja sam tako isto mislio sacekati, i dok cekam kupio sam dva Alu iMaca

Barem sam docekao novu liniju prijenosnika, pa cu imati barem ensto sto je izaslo ove godine

Moj savjet je, kupi ako ti treba ne cekaj puno i ne vjeruj svemu sto cujes.
Tema zaključana.
18.01.2009 | 21:34
da se mene pita ja bi pricekao...a da sam u situaciji ko ti da mi stroj treba hitno, kupio bih polovni
Tema zaključana.
18.01.2009 | 21:43
Neznam, nekako ne mislim da ce ti quad corevi tako brzo. Mislim da je to trenutno overkill procesor za segment kojem je iMac namijenjen a i dok ne dodje SnowLeo nece biti puno koristi od toga. Ako ti stroj treba relativno hitno nemas sta razmisljati jer mislim da nema sanse da ovo bude tako brzo, mozda ce biti neki updatei za iMac ali nesto drasticno brzo nece.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
18.01.2009 | 21:53
iMac ima više koristi od višeg takta nego od više jezgri. Dakle, to bi više bio marketinški hype nego stvarno poboljšanje upotrebljivosti.
Tema zaključana.
18.01.2009 | 23:20
Hvala!

Onda idem sutra po jos jedan IMac 24"!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
19.01.2009 | 22:22
Lageri i na skladištima vani su upravo popunjeni novim zalihama iMaca 24", tako da je mala vjerojatnost da će skoro novi modeli.
Tema zaključana.
19.01.2009 | 23:32
Kupio sam danas u Filex-u, 24" stavio jos dva keksa od 2gb rama i radi super!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava