Bijeli macbook NVDIA 9400!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Bijeli macbook NVDIA 9400!

22.01.2009 | 14:13
Upravo vidjeh da je macbook bijeli dobio nvidijinu grafiku kao i aluminijski, ima 2 giga rama ko i aluminijski, a ima bome i FW port koji aluminijske NEMA. I uza sve je još jeftiniji za 300 baksa! Ok, trackpad nije onak pametan, ali grafika je tu, a ova nvidija me jako zaintrigirala...
Davore, kad to stiže k nama? Jel se zna kaj?
Tema zaključana.
24.01.2009 | 20:06
Sad sam bas u zanimljivoj dilemi...kupiti taj novi bijeli kad dodje kod nas ili uzeti alu macbook bez FW-a...hm. Apple mi je dao dosta za razmisljati
Tema zaključana.
24.01.2009 | 23:27
Pa stvar je jednostavna, treba li ti Firewire ili ne treba?
Tema zaključana.
24.01.2009 | 23:41
Upravo tako Riba.

ja imam bijeli već 19 mjeseci koji ima firewire i nisam ga nijednom do sada upotrijebio, nisam imao potrebe, a niti hardvera da ga spojim.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
25.01.2009 | 04:22
Ne zna se još, javim kada saznam...
Tema zaključana.
25.01.2009 | 05:30
Pa da, zapravo je stvar vrlo jednostavna, bas kao sto si i rekao mr. Riba

Vidjet cu po kojoj cijeni ce ovo novo bijelo cudo doci kod nas pa cu onda konacno odluciti. Firewire mi nije prijeko potreban, a full mi se svida novi trackpad tak da sam trenutno vise zagrijan za novu alu verziju.

Refreshat cu ovaj topic kroz naredne dane da vidim jel kolega davor ista uspio saznati.
Tema zaključana.
25.01.2009 | 10:04
Firewire je brži, imam jedan camcorder s miniDV kazetama i on radi preko firewirea savršeno. A na koncu, ni razlika u cijeni od 300 baksa (li da stvari stavimo u perspektivu, alu je za 30 posto skuplji od bijelog!) nije zanemariv detalj. Mislim da kaj se mene tiče i bijeli je sasma lijep, a trackpad koji, nota bene jest sjajan, ne vrijedi doplate 30 posto.....
Tema zaključana.
26.01.2009 | 02:34
Al zato garancija da ti laptop nece popucat vrijedi...
Tema zaključana.
26.01.2009 | 13:34
pa ak se ne raspadne ona krama od lenova, hp-a i sličnih, onda mislim da bu i Macbook ostal živ jedan cajt. U krajnjoj liniji, ja još nisam videl ni jednog spucanog, a nagledal sam ih se dost....
Ponavljam, govorimo o doplati do 30 posto!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava