Ukradeni Macbook Pro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ukradeni Macbook Pro

23.02.2009 | 22:21
Pozdrav ljudi,

kolegi je jucer ukraden mac, sad je ostao bez podataka i uredjaja :/

prijavljeno je u policiju i u apple shopove serijski broj, u slucaju da ce netko ic trazit garanciju, samo ja mislim da to nije dovoljno pa sam dosao jos pitat jel imao tko kakvih iskustva i jel ima mozda kakvih ideja kako bi se moglo doc do njega?

i ako vidite u oglasima koji macbook pro 15.4 bez garancije(prosla generacija) zamolio bih da me pm-ate, hvala
Tema zaključana.
23.02.2009 | 23:30
Ako je instaliran program koji je napravljen baš zbog krađe, onda ima šanse da ga nađe, ako nema posla baš sa maherom.
Mislim da se zove "Mac Calls Home".Bilo je već rijeći o tome.
Tema zaključana.
24.02.2009 | 00:29
U kojem gradu je to bilo?
Tema zaključana.
24.02.2009 | 00:43
Da, daj vise informacija...nije se lako u Hrvatskoj sakriti.
Tema zaključana.
24.02.2009 | 01:42
u lovranu se dogodilo, kolega kaze da nije imao nista od softa za pronalazenje instaliranog
Tema zaključana.
24.02.2009 | 01:54
Objavio si da ti prijave ako vide na oglasniku, a taj koji je drpno naletit ce na ovu stranicu i viditi, bolje zamoli admina da skine postove, mozda ga stavi i na Jabucnjak oglasnik...pa ce leci ko fazan.... Sretno u potrazi, bas kupujem i ja stroj pa cu mozda naletiti pa javim...
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
25.02.2009 | 17:44
Ziher..

Svaki lopov prije prodaje lurka po forumima da si smanji mogućnost ućuzenja.. daj mi slom..
Tema zaključana.
26.02.2009 | 18:54
Ako ti je frend koristio MBP na nekoj administriranoj WLAN mreži, pitati sistemaša da izvuče MAC adresu stroja iz starijih logova ili iz access filtra. Onda potražiti poznanstva u gradu RI i zamoliti da stave na promatranje access logove od besplatnog wirelessa i alertiraju kad nalete na taj MAC. Slično i na druge javne wireless mreže na koje bi se možda mogao spojiti. Što više takvih uspiješ privoliti na pomoć, to bolja šansa da ga pronađeš.
Tema zaključana.
26.02.2009 | 19:02
Probaj vidit i u t-comu, mozda oni pruzaju kakvu podrsku za te stvari... Ako nadjes taj MAC kljuc... Kolega je tak nasao svoj ukradeni mobitel...oni vide kad se netko spoji s tim podacima...i laptop mora imat neki IMEI
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava