Kolicina memorije za graficku Mac Mini
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kolicina memorije za graficku Mac Mini

15.03.2009 | 05:08
Pozdrav, ima li nacina da se smanji kolicina djeljene sistemske memorije za graficku u novom mac miniju. Trenutno je sherano 128mb, ja bi smanjio na 64mb. Jel izvedivo? Takodjer, gdje ima kupiti memoriju za ugraditi u minija, ddr3 na 1066mhz. Jel moze bilo koja takva memorija ili mora neka tocno odredjena?

hvala.

bok!
Tema zaključana.
15.03.2009 | 09:01
Meni je ista takva u MacBook Pro. Ja sam svoju kupio u Ventexu (u Rijeci), što znači da se može kupiti bilo gdje. Konkretno ova koju sam kupio bila je Kingston, kupio sam 4 GB kit (2 keksa po 2) i pisalo je na njemu "suitable for Apple Mac ovaj i onaj", no nije radi toga koštala ništa više od iste takve na kojoj to nije pisalo.

Koliko kužim, svaka koja odgovara specifikaciji radi.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
15.03.2009 | 13:29
AFAIK ne, a i da ima neki hack ne bih ga preporučio. Ne kompliciraj nego kupi RAM. Ako si u Rijeci i nisi vičan hardveru, dođi pa ćemo ti ga ugraditi kada nije gužva.
Tema zaključana.
15.03.2009 | 14:58
dpasaric je napisao:
AFAIK ne, a i da ima neki hack ne bih ga preporučio. Ne kompliciraj nego kupi RAM. Ako si u Rijeci i nisi vičan hardveru, dođi pa ćemo ti ga ugraditi kada nije gužva.

Ma kupio bi vec danas, nego sam vrlo los s parama sada, a rama mi bas fali No dobro, strpicu se malo. Btw, kad otvorim minija da ubacim ram, ne gubim garanciju jel tako?

bok!
Tema zaključana.
15.03.2009 | 15:27
S obzirom na to koliko je zajebancije za doći do RAM slotova, teško da ne gubiš garanciju. Pretpostavljam da nisi vidio kako to ide ranije, pa baci oko ovamo: . Ako nisi jako vičan ovakvim zahvatima, ne upuštaj se u njih sam.
Tema zaključana.
15.03.2009 | 18:24
Hmm, onda cu vjerovatno nositi to u servis da mi ugrade, jer nebi htio izgubit garanciju...

hvala.

bok!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava