2 TB hard kod nas?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

2 TB hard kod nas?

• dpasaric
  • Posjetitelj
25.03.2009 | 21:45
Trebaju mi dva diska po 2 TB, ovi novi od WD-a. Ventex ih ima u cjeniku, ali ne mogu mi reći rok isporuke. Da li je možda netko naletio da ih negdje ima na lageru? Tnx!
Tema zaključana.
25.03.2009 | 23:47
Mislim da imash u vemil-u.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
26.03.2009 | 00:08
Nemaju, uopće ne drže WD, a oni trenutno jedini imaju disk od 2 TB, ALI hvala iz drugog razloga - našao sam kod njih Seagate od 1.5 TB za samo 1135 kn?! Čini mi se kao sjajan odnos kuna/gigabajt. To bih mogao uzeti sebi doma za skladište filmova...
Tema zaključana.
26.03.2009 | 00:40
Pretpostavljam da su to oni filmovi koje imaš namjeru pogledati u onom životu poslije idućeg?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
26.03.2009 | 01:15
Mislim da cijelo današnje društvo ima problem prezasićenosti sadržajima. Ja zbilja BIRAM sadržaje - ono ako film nema barem 7 na IMDB-u ne želim ga niti uzeti, serije moraju biti provjereno dobre itd... a zadnjih godinu dana je počela i navala HD sadržaja. Serija od BBC-a u HD-u i ode 20-30 giga u šutu. E sada, moj je problem što ja niti to najprobranije, dakle kremu od kreme, ne stignem pogledati, pa mi se samo gomila na diskovima, a žao mi brisati. Da ne bude zabune, ne čuvam stvari kada ih pogledam (osim izuzetno). Dakle, uzmem, pogledam, pobrišem. I opet je malo prostora. Zapravo, mislim da sam stvari držao pod kontrolom do dolaska HD-a... no sada...
Tema zaključana.
26.03.2009 | 01:21
Nije ti HD "dosao" vec si ga svjesno pustio u kucu.
Neko vrijeme su mi ljudi non stop uvaliljivali filmove i serije, to bi stajalo na disku godinu dana i onda bi ih obrisao. No odlutali smo s teme...
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
26.03.2009 | 02:25
Normalno da sam ga pustio kada je odličan - npr. Planet Earth seriju od BBC-ija pogledati u HD-u je zbilja doživljaj.
Tema zaključana.
26.03.2009 | 09:47
@dpasaric kako vemil nema WD? Pa ja sam sebi kupio WD u vemilu. Da li ti je netko na telefonu rekao da nemaju? Probaj chipoteku, mislim da imaju najbolje cijene, tako mi je u sjećanju.
Tema zaključana.
26.03.2009 | 09:53
U vemil-u ima WD 2TB, tako barem pise u cjeniku.
Tema zaključana.
26.03.2009 | 14:05
dr.faust je napisao:
U vemil-u ima WD 2TB, tako barem pise u cjeniku.

Davor ne misli na eksterni disk jer to je jednini WD u vemilu od 2 TB.
Tema zaključana.
26.03.2009 | 14:06
dpasaric je napisao:
Normalno da sam ga pustio kada je odličan - npr. Planet Earth seriju od BBC-ija pogledati u HD-u je zbilja doživljaj.

A kakav je tek dozivljaj izaci iz kuce i pogledati je u native rezoluciji!
Tema zaključana.
26.03.2009 | 14:09
Je, uistinu jest, to sam i ja pomislio. Ali fakat je da čak i uz neograničeno financiranje nije jednostavno u jednom životu vidjeti sve lijepo što na našoj planeti ima, zar ne?

A ja sam bio na svim kontinentima osim Afrike. Taman toliko da budem svjestan koliko ljepote na svijetu ima koje nismo svjesni.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava