usb na alu tastaturi prestao raditi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

usb na alu tastaturi prestao raditi

06.06.2009 | 13:12
prikopcao sam kineski usisavac za tastature na usb na tastaturi i sve je ok radilo dok ga nisam valjda slucajno upalio s pritisnutim "turbo" gumbom (pojacava snagu usisavanja tj vise vuce struje iz usb-a) pojavila se neka poruka (ne sjecam se tocno sadrzaja) tipa da je potrosac povukao previse struje iz usb-a i da je usb iskljucen iz sigurnosnih razloga. savjetovanjem s uputama od "kineza" otkio sam da se to fakat ne smije raditi jer povuce previse struje. moje je pitanje: jesam li nesto skurio ili se samo iskljucio,, i da, kako da ga ponovo ukljucim?
p.s. taj je usb nefunkcionalan. probao sam sa usb stickom i nista
Tema zaključana.
06.06.2009 | 16:08
Iskopcaj tastaturu iz kompa pa ukljuci ponovo. Poruka je vjerojatno bila da je potrosac na tom portu povukao previse struje pa se port preventivno iskljucio.
Tema zaključana.
06.06.2009 | 21:23
Pa valjda je to napravio? K vragu nije isao ispitivati prije nego kaj si je pomogao. Inace nisam primjetio da port ostame zgasen nakon kaj ga se optereti. To mi se desavalo s citecem kartica kad u njega stavim vise of jedne kartice i morti koji stick. Ali nakon portuke i istekavanja sve normalno radi. Ja nemam sauger sa tastaturu, a ni kakav uredjaj s turbo modom da mogu kaj vise reci od ovoga. Nadam se da nisi nista spalil.
Tema zaključana.
07.06.2009 | 01:00
rijesio sam.
hvala svima
Tema zaključana.
07.06.2009 | 09:23
Kaj si rijesio. Reci.
Tema zaključana.
07.06.2009 | 11:43
paa.... iskljucio sam tastaturu i ukljucio
(smijte se koliko hocete ali nije mi to palo na pamet prije)
Tema zaključana.
07.06.2009 | 17:45
Da, more biti frustrirajuce. Nije bas za smijati. Dobro da postoji zastita. Sretno.
Tema zaključana.
07.06.2009 | 18:37
DarioG4 je napisao:
paa.... iskljucio sam tastaturu i ukljucio

Najcesce ljudi previde ocigledno. Drago mi je da je samo to, da nije nis izgorilo.
Tema zaključana.
08.06.2009 | 01:12
DarioG4 je napisao:

pa nije mi smiješno jer se takve situacije redovno dešavaju svima nama, ali kada već tražiš, evo: hahahahahahah!

Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava