MAC nvidia GT120 u PC za OS X
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MAC nvidia GT120 u PC za OS X

• Lihto
  • Posjetitelj
13.06.2009 | 14:34
znači zanima me oće to funcionirat,tj. oće ova grafa store.apple.com/us/product/MC002ZM/A?fno...4NDMwMA&s=newest normalno radit u hackintoshu samo za OS X potrebe? išla bi na matičnu abit x38
Tema zaključana.
13.06.2009 | 16:11
Graficka iz linka je namijenjena za ugradnju u Mac Pro bez ikakvih hackova,koliko kuzim. Ako vec slazes hackintosh nadji bilo koju graficku koja je kompatibilna.

Savjetujem ti da si prociats www.jabucnjak.hr/hardver/efikasna-kruska...a-ali-je-jabuka.html imas i Compatibility list link u tekstu.

Takodjer imas hrpu informacija na tu temu na wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
13.06.2009 | 16:27
Nisi mi jasan, tko bi bio tolko lud da skuplju Mac grafičku gura u Hackintosh? Čemu to? Imaš je viška od nekog Mac Pro jer si uzeo za njega GTX285 ili što?
Tema zaključana.
  • Lihto
  • Posjetitelj
13.06.2009 | 18:07
ne nego hoću spojit MAC 24'' LED monitor a nema nekog boljeg načina niti ima adaptera koji pretvara DVI u mini displayport
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
13.06.2009 | 20:25
Moram priznati da mi takvo što nije palo na pamet. Jako čudna kombinacija, pitanje je da li PC trpi kartice koje imaju dvostruki EFI-i.
Tema zaključana.
  • Lihto
  • Posjetitelj
13.06.2009 | 20:43
zato i pitam...googlao sam ali ono nisam ništ pametno našao..A jako mi se sviđa taj monitor kojeg bi čak mogao i kupit,ali da sad kupujem još mac pro to nemogu...A grafu nabavim za 700kn i sve normalno imam
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava