iMac sporo snima DVD
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iMac sporo snima DVD

09.07.2009 | 12:19
Nedavno sam kupio iMac 20" 2.4, sa 4GB RAM-a, i kad pokušavam snimit DVD (sa ToastIt-om) to traje preko 20(30) minuta.
ToastIt mi prikazuje brzinu snimanja iz čega se može vidjeti da average speed rijetko kad pređe "3x".
U postavkama ja podešeno da koristi maksimalnu moguću brzinu snimanja.
Inače koristim Verbatim i Traxdata DVD-R medije. Nisam probao sa drugim medijima.
Uglavnom, na snimanje + verifikaciju DVD-a mi ode skoro sat vremena.
Ima li netko sličan problem, savjet ili riješenje ovog iritirajućeg problema.
Hvala i pozdrav!
Tema zaključana.
09.07.2009 | 12:49
Probaj imas li isti problem i sa izravnim snimanjem iz sistema. Ja bi probao i sa jos kojim brandom medija, cisto da eliminiramo tu mogucnost.
Tema zaključana.
09.07.2009 | 14:39
Za tvoju orijentaciju, moje iskustvo je tako da na različitim Mac računalima i vrijeme snimanja u Tostu je drugačije. Fajl od 4GB za koji G4 potroši 25 min. Macbook Pro-u treba 5-6 min. iMac je po brzini negdje između.
Vrijeme koje navodim je vrijeme koje Toast Titanium predoči u svom prozoru. Ne bih to poistovjetio sa stvarnim vremenom.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
09.07.2009 | 17:20
Kupi 5 različitih medija i napravi eksperiment.
Tema zaključana.
09.07.2009 | 19:19
I ja primjetio razlicita vremena snimanja. Ovisno o mediju, ali DVD ide negdje oko 4X. Kupujem Traxdatu u Algoritmu. Mislim da Verbatim ima bolje vrijeme. Stvarno uzmi par vrsta i probaj. Mislim da onaj broj na mediju nema nikakve veze jer valjda snimaci provjere brzinu i onda prema tome snimaju. Mozda ti i disk kilavi.
Tema zaključana.
10.07.2009 | 00:41
ja sam te probleme imao sa svojim superdriveom kad je on počeo krepavati.

Prvo je predugo snimao dvd, pa ga je loše čitao...pa ga nije čitao...
i tako je došao do toga da je mogao čitati samo cd-e!

Čisto se nadam da ti nije kao meni problem!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava