Battery is not charging
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Battery is not charging

• zelcom
  • Posjetitelj
27.08.2009 | 21:27
pozdrav!
a nekako slicni prbl se i na mome MBP javio prije par dana...ne puni se battery, radi bezzz pro blema kada je na AC ukljucen. Pr: upaljen, spojen na AC..baterija ne pokazuje punjenje ali u tom trenutku ga iskopcam iz struje i automat. se ugasi??? booop! Mislio da je problem u AC (provjerio i nije), mislio da je u bateriji (ne i pokazuje baterija is not charging)...napravio Resetting the System Management (jopet nada)...MBP mi jedino radi kad je spojen na AC....a sto dalje ciniti!?
Tema zaključana.
27.08.2009 | 21:39
Ne znam dali se spominjalo, ali mozda moze pomoci ako je MacBook Pro starijeg godišta.

www.apple.com/support/macbookpro/batteryexchange/

Z
Tema zaključana.
28.08.2009 | 00:30
Čini mi se da ima sve više ovakvih problema al na žalost još niko nije našao rješenje.Ja mislim da uopče nije do baterije nego neki skroz drugi kvar.Malo je vjerovatno da baterije nekolicini nama umru za dan-dva sam tak.Ajd da pitam još jednom jel ima netko iz zg bjeli mb 3.1 a da radi normalno pa da isprobam svoju bateriju i mb.

Zakaj se opet moram sa safaria opet stalno logirati,admin učini nešto .
Tema zaključana.
02.09.2009 | 15:09
Evo da javim kak je prošlo sa baterijom.Bio sam servisu/dučanu u đorđičevoj ali samo informativno,čovjek koji tamo radi kaže da još nikad nije uspio probuditi apple bateriju a sam popravak bi me koštao cca 800 kn tak da ta kombinacija odpada.Pronašao sam dučan u zg koji ima zamjenske bat za 900 kn koju cu morati kupiti.Pa kaj nitko sa ovog foruma nema malo vremena da si provijerim bateriju ?
Tema zaključana.
02.09.2009 | 15:28
Originalna je malo preko 1000kn.
Tema zaključana.
02.09.2009 | 15:41
zabac je napisao:
Originalna je malo preko 1000kn.

Mislim da se isplati kupit zamjensku,oko 250 kn jeftinje a i ova orginal je iz kine tak da mi to i nije neka garancija,ustvari to su baterije s njima nikad neznaš.
Tema zaključana.
02.09.2009 | 20:22
Da, moja je definitivno gotova. Napuhala se i tiskala tipkovnicu u neku deformaciju.
Moram i ja kupit novu definitivno.

Gdje se kupuju te baterije?

Mislim, ova koju sam imao je originalna pa vidim i sam kako je svršila, onda je bolje uzet zamjensku, kad je ova ionako sranje.
Tema zaključana.
02.09.2009 | 21:47
Ja sam pronasao ovdje www.baterije-shop.com
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Prijava