HITNO - Može li se popraviti ili da kupujem novo?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

HITNO - Može li se popraviti ili da kupujem novo?

27.08.2009 | 21:50
Da ne duljim, na slici se vidi što je s punjačem.

Može li se to igdje popraviti ili da odmah ujutro odem u dućan i kupim novi punjač?

Hvala svima na odgovorima, stvar je hitna jer trenutačno ne mogu biti niti jedan sat bez stroja, a laptop je jedini kojeg posjedujem.
27082009.jpg
Tema zaključana.
27.08.2009 | 22:26
Skini taj utikač (povuci kut s utikačem u smjeru kamo pokazuje peteljka jabuke ) s punjača i s punjačem i utikačem odi u neki elektromaterijal gdje će ti dati kabel ako im pokažeš rupu. Osobno sam imao u punjač uštekan kabel od Braun aparata za brijanje.

Uostalom, pogledaj doma po ladicama i ormarima.
Tema zaključana.
27.08.2009 | 22:31
Breed, puno ti hvala.

Samo kaj ja nisam baš vičan, ali budem pitao ekipu u Elektromaterijalu da mi oni to sklepaju za neku cifru.
Tema zaključana.
27.08.2009 | 22:33
Hajde ponovo pročitaj što sam napisao. Nemaju ti oni što sklepavati
Tema zaključana.
27.08.2009 | 22:37
Breed sorry, od panike nisam niti dobro pročitao.

Odoh sutra riješiti taj problem.

Tnx, puno si mi pomogao!
Tema zaključana.
27.08.2009 | 22:39
Pobogu, zašto novi punjač, pa kupi samo plug. Ili, kako je neko rekao, i kabl od aparata za brijanje je sasvim dobar...
Tema zaključana.
27.08.2009 | 23:02
Traži osmicu kabel.Tih kablova sam imao na kile i nisu baš potpuno isti kao za brijači aparat, ali za silu mogu poslužiti jer za el. brijače su nešto uži otvori nego kod originala.Košta oko 10 kn ovisi o prizvođaču.Time za dužinu kabela produžiš udaljenost lapa od štekera. Sretno !
Tema zaključana.
28.08.2009 | 10:18
Vuzem, pa s kompom si dobil i onaj drugi kabel, dužine oko metra... Njega natakni na punjač umjesto ove plastike i sve pet. A na eBAyu imaš te nastavke po 3 eura, ako se ne varam.....
Tema zaključana.
28.08.2009 | 12:30
Hvala svima na pomoći, a posebno Djuri.

Fakat si genijalac, moram priznat.

Potpuno sam zaboravio na duži kabel koji je došao s kompom.

Problem riješen, i to s oriđiđi Apple hardwareom.
Tema zaključana.
28.08.2009 | 21:50
Je, jaki genijalac. Zato sam i ostal jobless, a znaš koji ljigavci napreduju.......
Tema zaključana.
29.08.2009 | 00:19
Znam, ali to nažalost nema veze s pameću i sposobnošću, već s nekim karakteristikama koje nitko od ovdje prisutnih ne posjeduje...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava