Molim procjenu!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Molim procjenu!

11.10.2009 | 02:19
Macbook black 13.3 incha ,core duo 2ghz,2gb rama,superdive,80gb hdd,10.6 loepard,daljinski, i adapter mini dvi na vga,baterija 64 posto,tipkovnica us, super ocuvan.Koliko bih mogao dobit za njega?
Tema zaključana.
11.10.2009 | 02:24
Najbolja referenca su stvarne cijene sličnih Macova u oglasima. Kako su one uvijek malo napuhane, spusti jedno 500 kn i imaš cijenu. Kada sam ja tražio za iMac bio je na Jabučnjaku i link na neki strani web koji daje procjenu, ali nije baš bio pouzdan, ali kao orijentacija je dobar.
Tema zaključana.
11.10.2009 | 09:25
www.mac2sell.net/

Ne da nije baš pouzdan, nego te cijene koje izbacuje nemaju veze s mozgom.

Ako mene pitaš, relevantno ti je otići na E-bay i gledati završene ili skoro završene aukcije za model kao što je tvoj i onda na to dodati jedno $75 za troškove slanja iz US u Hrvatsku. Ako za toliko novaca netko može dobaviti sličnu stvar sa Ebaya, vjerojatno je spreman dodati ne više od 10% radi brzine i komocije.
Tema zaključana.
11.10.2009 | 12:45
smayoo je napisao:
www.mac2sell.net/

Ne da nije baš pouzdan, nego te cijene koje izbacuje nemaju veze s mozgom.

Ako mene pitaš, relevantno ti je otići na E-bay i gledati završene ili skoro završene aukcije za model kao što je tvoj i onda na to dodati jedno $75 za troškove slanja iz US u Hrvatsku. Ako za toliko novaca netko može dobaviti sličnu stvar sa Ebaya, vjerojatno je spreman dodati ne više od 10% radi brzine i komocije.

Gledajuci ebay i ovu stranicu sto si stavio ispada me u prosjeku 4000-4200 kn.Ja cu trazit 4000 kn pa sta bude.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava