raditi s MBP u "closed lid" modu?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

raditi s MBP u "closed lid" modu?

15.10.2009 | 11:56
Jel ima kakvih kontraindikacija za rad s novim MBP-om sa zatvorenim poklopcem? Ono oštećenja od disipacije topline po ekran i slično?
Tema zaključana.
15.10.2009 | 15:11
Ne bi trebalo, jer ne "dise" kroz poklopac, a valjda ni kroz tastaturu.
Tema zaključana.
15.10.2009 | 15:49
Kako to misliš da ne diše kroz poklopac? Kuda nego kroz poklopac? Ventilacijski "šlic" je u procijepu osovine oko koje se poklopac zatvara, i to s njene gornje strane.

Ja ga nikad ne puštam da radi zatvorenog poklopca jer sam zaključio da se on tu ne može dobro ventilirati ako radi nešto zahtjevnije.
Tema zaključana.
15.10.2009 | 16:15
S vremena na vrijeme baciti pogled na slijedeću stranicu:

www.appledefects.com/wiki/index.php?title=MacBook_Pro

Tema zaključana.
15.10.2009 | 16:25
Ja ga znam zatvoriti kad gledam film, nisam još primjetio nikakve nuspojave. U radu kad dižem Catiu ili AutoCad preko bootcampa, drastično se momak zagrije, pa ga nemam srca zaklopiti. Iako sam negdje čitao da to nije problem unibody modela i da su to kao riješili.
Tema zaključana.
15.10.2009 | 17:22
rađe malo otvorim, tek toliko da diše. cent-dva.
Tema zaključana.
15.10.2009 | 19:33
Teddy je napisao:
S vremena na vrijeme baciti pogled na slijedeću stranicu:

www.appledefects.com/wiki/index.php?title=MacBook_Pro

Budi ljubazan pa uputi na što si točno mislio. Teksta ima pun q, a traženje po riječi "lid" nije otkrilo ništa što ima veze s ovom temom.
Tema zaključana.
16.10.2009 | 08:45
Mislio sam "kroz poklopac". Nisam najspretnije napisao. MBP nema skrge po sebi (kao PC prijenosnici), vec zrak ide kroz onaj prorez kod panta. Tako da zatvaranjem pokloca, se ne zatvaraju se nikakvi otvori. To sam mislio pod ono "kroz poklopac". lol
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava