Externi HD
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Externi HD

30.10.2009 | 20:43
Da li se jos nekom desava da mu externi hd uspori rad mac-a iako sam samo na internetu?Meni se to desava redovno, uspori mac i cujem ga kako bruji,a na macu mi se pojavi ona loptica u duginim bojama.Da li je to do hd-a ili do mac-a?HD je lacie od 750 gb.
Tema zaključana.
30.10.2009 | 20:56
Prije ce biti da nesto pocne rostati po njemu nego da je on uzrok. Jesi li siguran a je to samo dok si na netu? Ne dogadja se ako odspojis vanjski disk?
Tema zaključana.
30.10.2009 | 21:13
Meni je nekoliko puta stvarao probleme, WD mybook/usb, iMac, Snow Lopard, stroj se nije mogao probuditi iako se čulo da radi i gašenje traje jako dugo. Na disku imam samo filmove i formatiran je na fat32. Probleme sa usporavanjem stroja nisam primjeto.
Tema zaključana.
30.10.2009 | 21:26
Frendu je externi WD stvarao podosta problema, a najcesci je bio da bi se iMac usporio. Problem jos uvijek nije rijesio, kaze da se pojavljuje sporadicno.

Jel mozda TimeMachine radi backup u pozadini?
Tema zaključana.
30.10.2009 | 22:06
Ako je Snow gore probajte onaj performace patch. Nisam imao problema pa neznam iz prve ruke ali citah o tome, evo link
support.apple.com/kb/HT3901
Tema zaključana.
31.10.2009 | 00:21
morat cu upratiti da li time machine radi u pozadini.inace i na mom hd su samo dokumenti ,slike i muzika.u tom trenutku sam samo na internetu i ne koristim nista iz HD-a.
Tema zaključana.
31.10.2009 | 00:25
MoschuS je napisao:
Ako je Snow gore probajte onaj performace patch. Nisam imao problema pa neznam iz prve ruke ali citah o tome, evo link
support.apple.com/kb/HT3901

sad sam pokusao snimiti update ali mi rece da ga ne trebam snimati,sto znaci da ga vec ima u sebi.
Tema zaključana.
31.10.2009 | 22:23
www.lacie.com/intl/support/faq/faq.htm?faqid=10685

Neki Lacie diskovi imaju problema pod Snow Leopardom
Tema zaključana.
17.11.2009 | 21:44
rijesio sam problem.bilo je do prikljucka na imac.pravio mi je probleme sa firewire 4oo prikljuckom,a sad sam ga prikljucio sa normalnim usb kablom.sad je tih i ne koci mi mac pri radu.
Tema zaključana.
19.11.2009 | 10:56
Bill je napisao:
www.lacie.com/intl/support/faq/faq.htm?faqid=10685

Neki Lacie diskovi imaju problema pod Snow Leopardom

E, Bill, baš da te pitam.

Ima li šanse da če Finder početi uvoziti Drobo kućišta?
Mislim da su prejebena, a kod nas ih nema, nažalost.

http://www.drobo.com/
Tema zaključana.
19.11.2009 | 22:50
Time machine ne radi po fat32, fat ili ntfs particijama, možda hd ima bad sektore ili sistem radi neko indeksiranje to može usporiti rad compa
Tema zaključana.
26.11.2009 | 18:43
mogu se ubacit s jednim pitanjem?
kupio sam WD Passport Esential, formatirao ga na FAT32 i prebacio na njega filmove; kad sam ga spojio na DVD player neće ga učitati, kaže "no USB". u čemu bi mogao biti problem?
stari Harkoonov externi mi je najnormalnije čitao, kao i USB stick...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava