Problemi sa tipkivnicom na macbook-u white
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problemi sa tipkivnicom na macbook-u white

06.11.2009 | 22:54
Pozdrav, imam problem sa tipkovnicom na macbooku, danas sam je cistio sredstvom za pranje stakla te moguce da je procurilo ispod nje. Ne rade tipke f2 i f3, w, e, s, d, x, c dakle tocno okomita linija, povremeno pocne sam pisati slovo x po ekranu te pritiskom na esc pocne ponavljati neko drugo, recimo e
Jel netko imao ovakav slucaj, tipkovnica je radila pola sata do sat nakon tog pranja i usred pisanja je prestala.
Tema zaključana.
06.11.2009 | 23:29
Ajoj. Vjerojatno ti je prodrlo sredstvo za ciscenje izmedju folija. Nazalost prognoza nije bas dobra, vjerojatno je nagrizlo osjetljive vodove ispod i doslo je do prekida. Pocekaj da se sve dobro posusi do sutra, ali ako ne proradi popravak je nemoguc i ne gine ti zamjena tipkovnice.
Tema zaključana.
07.11.2009 | 00:06
Trebalo bi biti sve OK. Samo dobro posuši bilo bi super kad bi odspojio tipkovnicu i posušio je na radijatoru, recimo. To su blaga sredstva sa velikim postotkom alkohola i dodatcima raznih mirisa. Tipkovnicu odspoji da se bolje suši i sa donje strane.
Tema zaključana.
07.11.2009 | 08:52
Moj savjet za čišćenja tipkovnica: povadi sve tipke, njih nasprejaj s eurotrade pjenom (ima je u mercatoru) i ostavi 5 minuta. Nakon toga s vlažnim maramicama iste marke svaku tipku izglancaš da je ko nova. Za cijelu tipkovnicu ti treba oko vura vremena. I izbjegavaš mogućnost da ti sve zgori od kratkog spoja. Ali, potreban je oprez sa scissor mehanizmom ispod tipke da ga ne potrgaš...
Tema zaključana.
08.11.2009 | 22:42
Hvala svima,
evo pustio sam macbook dva dana da se dobro osuši i sve opet radi ok, iako prilikom paljenja jos je tipka R bila malo zaglavljena, nakon pritiska dva-tri puta na nju i ona je pocela normalno reagirati.
Dobra škola, jer prestala je raditi baš u trenutku kad sam trebao na put i kad mi je macbook bio najpotrebniji
Tema zaključana.
08.11.2009 | 22:59
Drago mi je cuti da se najgore nije dogodilo...moje iskustvo nije bilo tako dobro.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava