Cinema Display 23" - poplavio
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Cinema Display 23" - poplavio

15.12.2009 | 17:53
Na Cinemi 23" staroj cca 3-4 godine pojavio mi se plavkasto-zeleni ton preko cijelog ekrana. Prvi puta normalno je proradio kada sam ga lagano lupio sa stražnje strane i kao da je dobio kontakt i radio je normalno nekoliko sati, nakon čega je opet promijenio boju i trebalo ga je malo jače lupiti da se vrati normalna boja. Kada se izgubila treći puta više nije bilo pomoći. Na drugom računalu se monitor isto ponaša. Prilažem sliku na kojoj sam simulirao kako se monitor ponaša. Molim pomoć.
Picture_3-42b774abbdbe4b823b8dc1f5ae94ce03.png
Tema zaključana.
15.12.2009 | 18:33
Probaj prodrmati kabel, mozda samo on negdje prekida.
Tema zaključana.
16.12.2009 | 10:59
MoschuS je napisao:
Probaj prodrmati kabel, mozda samo on negdje prekida.

Pravo veliš!

Meni se par puta desilo da sam čišćenjem ili jednostavno nogom opalio kabel, pa se malo izvukao i nisu svi pinovi legli na karticu... I eto čudesa
Tema zaključana.
16.12.2009 | 17:14
Probao sa sve to s kablovima, ali ništa, reagirao je samo kada sam ga lupio otraga. I na drugom računalu isto.
Nije mi za popravljat u servisu jer će mi naplatiti da mi procijene trošak, a vjerojatno je skupi kvar (nikad mi se nije dogodio jeftini kvar da se isplatio popravljat ako nije bilo u garanciji).
Tema zaključana.
16.12.2009 | 17:40
Ako ti reagira na "lupanje" možda mu se samo nesto unutra "otkačilo" a to onda spada u jeftiniji kvar.
Tema zaključana.
16.12.2009 | 20:25
Po ovome sto vidim na slici nema crvene boje. Kontakt od kabela je u prekidu. To mora biti jeftin popravak.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava