uograde g4orke
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

uograde g4orke

19.12.2009 | 23:36
dakle, frend mi je poklonio g4 466mhz, koju bih htio nadograditi, prvenstveno novom grafickom. rama ima 896 (koliki je uopce maximum?), a graficka je ati rage 16mb, sto je pretostavljam glavni krivac zasto stranice koje imaju flash rade vrlo lose. sistem kao takav radi ok, programi takoder.

sa strane imam jednu 6800gt karticu, medutim ne mogu je ugraditi jer na ploci nisam nasao utor za napajanje ventilatora na kartici.

moje pitanje je, koju graficku mogu kupiti da se moze ugraditi u ovaj stroj? da li bi radilo ovo
www.njuskalo.hr/graficke-kartice/prodaje...-mb-ddr-oglas-823824
Tema zaključana.
20.12.2009 | 08:46
Redom: imaš tri slota za SDRAM 168 pina. Maksimum ti je 1,5 Gb, jer PC133 memorija ima maksimalni keks od 512 Mb.
Drugo, vrlo važno pitanje je: koji sistem vrtiš na tom G4? Optimalno bi bilo da nakrkaš ram do übera i onda gore metneš 10.4 (tiger). E, sad, za grafičke nisam ziher kaj se da izvesti, jer nisam nikad baš radil na G4-oki, nego sam ih samo gledal sa strane i ponekad isntaliraval, dodaval ram ili mijenjal hardove...
No, za sve, baš sve opcije koje su ti nas raspolaganju odi na www.xlr8yourmac.com a imaš i ponude drugih procesora i svega ostalog...
Tema zaključana.
20.12.2009 | 08:53
pretpostavljam da je ovo odgovor na tvoje pitanje, pod brojem tri...
www.xlr8yourmac.com/Graphics/nvidia_Mac_...aQandA.html#storytop
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava