mac mini G4 HDD
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

mac mini G4 HDD

09.01.2010 | 02:01
sjetio sam se da mi vec neko vrijeme stoji u ladici mac mini g4, a taman mi treba neki komp da uvalim sestri da malo surfa.

jedini problem - riknuo HDD pred x vremena, a ja sam bio ljen mijenjati to, jer sam vrlo kratko boravio u ZG i urglavnom radio na laptopu. e sad, gledam po raznim nasim ducanima, i nigdje nemogu naci 2.5" Ultra ATA HDD koji bi isao u njega. netreba mi mostruozna velicina (80-100GB), samo da ga kupim i uvalim unutra. probao bih zaobici apple servise.

znate li gdje bi moglo biti takvih hard diskova u Zagrebu?

v
Tema zaključana.
09.01.2010 | 10:15
shop.ebay.com/i.html?LH_AvailTo=53&_...mp;_udlo=&_pgn=2

u donjoj polovici ima nekoliko komada koji odgovaraju tvojim kriterijima, gledaj pažljivo jer je većina artikala samo vanjsko kućište za takav hdd.

Inače, search je napravljen tako da sadrži samo predmete koji se isporučuju u Hrvatsku.

Ispadaju već dosta skupi (ipak je to eol proizvod...). Kod nas - sumnjam. Osim da potražiš nešto rabljeno preko oglasa...
Tema zaključana.
09.01.2010 | 10:46
Ne treba ići na eBay. Imaš to i u Zagrebu...
www.nabava.net/kategorija.php?kat=13&...opularnost_proizvoda

Evo, pa baci oko. Ja kupio u devetom mjesecu za svoj powerbook G4 250 Gb western digital. Stvar radi, komp ne pada s nogu i lijepo napreduje...
Tema zaključana.
09.01.2010 | 13:21
Ideš... Fakat sam iznenađen. U prošlosti sam nekoliko puta pokušavao pribaviti nov, nekorišten komad zastarjelog hardvera i to je bilo ne samo nemoguće, nego bi pri tom još trpio podsmjehe, čuđenja i podje...

Ono, kao "Ej, Pero, jesi čuo ovo, čovjek želi kupiti hardverski modem. Ahahaha!!! Hoćete možda i 5.25" floppy?".

Tako da sam uopće prestao pokušavati...

Ali evo, čovjek se uči dok je živ. Bookmarkirat ću si tu adresu. Hvala.
Tema zaključana.
09.01.2010 | 21:47
5.25" floppy je high tech. Sad zamisli scene pri pokušaju nabavke 8" diskete.....
Tema zaključana.
09.01.2010 | 21:51
Dobro, 8" je fakat već drevna povijest. Zadnji put kad sam vidio 8" floppy u stvarnoj uporabi bila je 1986. A i tada smo se tome čudili...
Tema zaključana.
10.01.2010 | 10:09
Pa da, mi smo poeli u MIOC-u na legendarnim Cromemco kompovima s 8" disketama (od milja zvani kremenko:laugh: ).
A onda su stigle Ivel Ultre (apple IIe) i 5,25" diskovi... Koji korak naprijed!....
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava