Hardver
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Hardver

20.01.2010 | 12:26
Pozdrav. Imam 20 inchni iMac sa 2.16 Ghz Intel Core 2 Duo procesorom star nekih 4 godine (radi bez greske). Na njega imam prikljucene LOGITECH 5.1 X-230 zvucnike. Na jedan od satelita, na kojem je i potenciometar, nedavno sam prikljucio sennheiserove slusalice. Potenciometar - regulacija glasnoce kad slusalice nisu ukljucene normalno radi, ali kad ih ukljucim, ne mogu regulirati glasnocu u slusalicama putem potenciometra. Osim na os x-u istu sam stvar isprobao i na xp windowsima preko bootcampa Jedan mi kolega kaze da je to slucaj kod svih iMac-ova. Kako u blizini nemam drugi stroj na koji bih spojio zvucnike sa slusalicama i provjerio tu pricu, eto me ovdje. Je li to tocno, ili su mozda ipak zvucnici u pitanju?
Tema zaključana.
20.01.2010 | 12:46
Što ih ne uključiš direktno u iMac, odostraga?
Tema zaključana.
20.01.2010 | 12:49
Ne znam kakve to vece moze imati sa iMacom, on ne zna jesi li ti spojio u zvucnike slusalice ili ne. Ja mislim da je do zvucnika. Da li bi taj potenciometar uopce trebao regulirati novi signala za slusalice? Mozda radi tako kako je i predvidjeno. Pretpostavljam da kada spojis slusalice nivo glasnoce mozes regulirati na Macu bez problema.
Tema zaključana.
20.01.2010 | 13:14
U pitanju su ti zvucninici - tocnije Logitech koji na nekim (valjda novijim modelima) ima takav princip rada -valjda radi zastite sluha.
I sam imam neke Logitech zvucnike jednako se tako ponasaju, i kad su spojeni na PC i na MP. Jednostavno glasnocu ces morati regulirati samo softwerski osim ako i na slusalicama nemas potenciometar...
Tema zaključana.
20.01.2010 | 20:08
Hvala na trudu, pozdrav ...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava