Apple TV vs WD HD Media Player
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple TV vs WD HD Media Player

12.02.2010 | 19:34
Muci me dvojba sto uzeti, kao "zagrizeni" MAC-ovac srce me vuce prema ATV-u, dok razum govori da kupim WDHD (zbog veceg broja podrzanih formata, 1080p). Da li ATV moze bilo kako parirati WDu? Volio bih da me netko uvjeri i usmjeri prema odluci na ATV
Tema zaključana.
12.02.2010 | 19:51
Pozdrav,
Ja sam imao istu dvojbu prije nekoliko mjeseci. Istina, nije se bilo lako odlučiti.
Meni je teško ijedan Apple proizvod pa tako i ATV uspoređivati sa bilo kojim drugim, jer iskustvo koje Apple pruža ne može nitko nadomjestiti
Ja sam kupio Apple TV, instalirao ATV flash i mogu reći da sam stvarno zadovoljan.(čita skoro sve formate, a dodatnih aplikacija koliko hoćeš). Jedinu zamjerku bi mogao uputiti sporosti izbornika nakon instalacije atv flasha (samo ponekad).
U svakom slučaju preporučujem Apple Tv!
Tema zaključana.
12.02.2010 | 22:16
Ja preporučam LCD TV s ugrađenim media playerom.
Tema zaključana.
13.02.2010 | 00:45
Uzmes Apple TV i stavis Boxee na njega i svi sretni

www.boxee.tv/
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
13.02.2010 | 04:06
Apple TV u Hrvatskoj ima smisla tek ako ga skrekaš na neki od spomenutih načina. Također, nisam baš siguran koliko njegov procesor može hendlati HD u nekom od kompliciranije enkodiranih formata. Ukratko nisam baš neki fan, ali mislim da bi uređaj vremenom mogao postati dobar uz par revizija...

Skoro da bih ti rekao da radije kupiš nekakav junk-player i peri-deri za malo para. Kolega na poslu je imao Apple TV neko vrijeme, nije ga crackao i na kraju ga je prodao malo razočaran.
Tema zaključana.
13.02.2010 | 10:33
Toplo preporučujem WD TV HD Live.

Odličan uređaj
-titlovi rade savršeno
-mrežne postavke 1min posla
-prihvaća sve formate
-dobar update
-jednostavan mali pakleni stroj

Dobro se integrirao u mrežu radi i sa mac i pc.
U odnosu na prvi model ispravljena greška sa DTS.
Radi fantastično.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava