firewire
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

firewire

02.03.2010 | 11:38
sve je pocelo sa spajanjem kamere koju nije prepoznao laptop.
imam macwhite 2ghz sa snow leopardom

javlja mi ovaj problem:

No FireWire ports were found.

sto da radim...? prije je sve radilo normalno

hvala
Tema zaključana.
02.03.2010 | 15:59
Sjest i plakat. LOL
Vec se pisalo o tome, par puta nutra-van i u jednom trenutku proradi, ali pitanje je kako dugo. Problemi su poceli sa SL-om. Vidi par tema pod, mislim video.
Tema zaključana.
02.03.2010 | 16:13
znaci nema nikakvog rijesenja?!
Tema zaključana.
02.03.2010 | 16:23
Nema egzaktnog rjesenja, vec napikavanje.
Tema zaključana.
02.03.2010 | 20:01
Opet hebeni Snow
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
02.03.2010 | 22:08
kuc kuc u drvo.. mene jos SL kaj se tice videa
nije iznevjerio..
Tema zaključana.
03.03.2010 | 23:38
ne radi..pokusavao sam nekoliko puta mjenjati kabel i ne radi..i dalje mi u system info kaze da ne pronalazi firewire...

sada...da li da se vratim na stariju verziju Leoparda...ili da pokusam nesto sasvim trece...

frustrira ova cijela situacija jer cak ni na stranim stranicama ne mogu naci nikakav koristan savjet

hvala
Tema zaključana.
03.03.2010 | 23:41
Ako pokrenes sistem sa recimo 10.5, sto kaze System Profiler? I hardware test CD npr.?
Tema zaključana.
04.03.2010 | 00:37
Primjetio sam da mi otkrivanje i aktiviranje kamere, skenera dosta duže traje nego na 10.5. a koji put treba više puta pokušati. Imao sam jedno vrijeme 10.5 na drugoj particiji i te stvari su brže radile, dok neke nešto sporije.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
04.03.2010 | 04:33
Kao što sistem napravi shut-down USB porta koji povuče previše struje, moguće da ima sličan mehanizam i za Firewire. Da li ga možda može "okinuti" i nešto drugo - moguće. Vjerojatno bi pomogao reset motherboarda.

Ja sam jednom imao slučaj da je Mini nakon grmljavine i prekida napona zaboravio Firewire port na koji je bio spojen eksterni disk. Nema veze sa Snowom, to se dogodilo još na starom Leopardu. Nisam gubio vrijeme na to, spojio sam ga na USB i radio dalje. Nakon par dana Firewire se vratio i radi do danas. Čarolija!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava