Zujanje MagSafe adaptera
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zujanje MagSafe adaptera

08.03.2010 | 17:11
Pozdrav,

Prije dva dana primjetio sam da je MagSafe adapter na mom MBP-u Early 2008 poceo zujati malo glasnije. Prije sam to zujanje osjetio samo kada bih prislonio uho prema adapteru i tada je gotovo bilo necujno (pretpostavljam da je to normalno ponasanje), no sada se cuje i na udaljenosti od pola metra - nista osobito glasno, no osjeti se razlika na prijasnju situaciju. Zujanje se osjeti jos malo glasnije kada se koristi scroll u browseru, Finderu i slicno.

Da li je netko upoznat sa ovim problemom? Trebam li se obratiti Apcomu ili nekome tko zna rjesiti ovaj problem? Hvala!
Tema zaključana.
08.03.2010 | 18:59
To zuju zavojnica u ispravljacu. U pravilu ne bi trebala. Morala bi biti fiksirana. Valjda se oslobodila i sad zuji jace. Ako te ne smeta, ne zamaraj se. Meni jedan ispravljac cvili. Problem je po noci jer mi smeta (vise zeni nego meni). Koristim ga po potrebi. A i printer cvili kad je upaljen. Inace jace zuje ako su vise opterecene (zavjnice).
Tema zaključana.
08.03.2010 | 19:18
Jel bi se to nekako moglo popraviti, odnijeti elektricaru da pogleda o cemu se radi, ili je mozda moguc popravak ili zamjena u Apple storeu (iStyle Vlaska 63)?

Ima li jos tko slicna iskustva i kako ste ih rijesili?
Tema zaključana.
08.03.2010 | 19:24
Prouci: www.jabucnjak.hr/forum/hardver/34662-mag...za-izdahu.html#34986 Odnesi u iStyle pa vidi, ako ti je daleko zovi (ne mene, iStyle)
Tema zaključana.
08.03.2010 | 19:29
Hvala, vec sam poslao mail pa cemo vidjeti

No sve mi se cini da mi ne gine kupovina novoga u dogledno vrijeme (mada ovaj radi savrseno osim te zavojnice, ali nikad se ne zna). Pa me sad zanima, mislio sam uzeti preko eBaya kod provjerenih prodavaca. Da li se mogu uzeti oni iz SAD-a ili oni nisu kompatibilni sa nasima? Gdje je po vama najbolje uzeti (ne racunajuci domacu distribuciju)?
Tema zaključana.
08.03.2010 | 21:02
US punjaci rade normalno u nasim uticnicama, samo treba zamijeniti onaj dio koji ide u uticnicu. Probaj ovaj:
Tema zaključana.
09.03.2010 | 08:40
Nije problem popraviti, vec otvoriti ga. Elektronicar ga bude popravil, osim ako nije cijeli zaliven u plastiku ili kakvu smolu.
Tema zaključana.
09.03.2010 | 09:06
Sudeci po ovoj slici (imgur.com/tknKJ.jpg) pretpostavljam da su svi zaliveni?
Tema zaključana.
09.03.2010 | 10:56
Kriste boze, mislim da bus ipak moral novoga kupiti. Jesi probao ovoga:
www.njuskalo.hr/macintosh/85w-power-adap...ook-pro-oglas-840796
Mozda odgovara.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava