Imac roza vertikaln linija smrti
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Imac roza vertikaln linija smrti

28.06.2010 | 19:50
Imac 17" c2d 2006 pojavila se štrajfna, a prema literaturi s ineta pojavljivat će se sve dok ne prestane raditi display, na apple support forumu čitam da apple nije priznao globalni fail, al da se ljudi javljaju u servise u zapadnoj europi, brazilu..... s isteklom garancijom i svejedno ih zamjene, hoće li to naš servis priznati, i zna li netko njihov kontakt jer od kad je promjenjen apple.hr nema nikakvih kontakata za servis..
l.p.
m.
Tema zaključana.
28.06.2010 | 19:59
Sve je isto kao i prije:

http://www.apcom.hr/scr/footer/support-servis/
Tema zaključana.
28.06.2010 | 20:04
aha, fala, ja sam zaglibio na apple.hr gdje ti nude support samo za iphone..
Tema zaključana.
29.06.2010 | 09:22
Iz prve ruke ti mogu odgovoriti da Apple ne priznaje takvu vrstu kvarova (pogotovo ne nakon isteka garancije) - imao sam isti problem sa iMacom Intel prve generacije. Usput, uskoro možeš očekivati još takvih linija (u žutoj, plavoj, bijeloj boji). I ono najvažnije pripremi cca. 2500 kn za zamjenu monitora + PDV + radni sati u servisu. Nadam se da te nisam deprimirao ovom informacijom, no bolje da odmah znaš na čemu si. U svakom slučaju, sretno!!!
Tema zaključana.
29.06.2010 | 09:36
Nisam mogao odoliti!
Ovaj nemili događaj mi daje još jedan razlog, zašto je bolje uzeti novog minija nego iMac. Ja ih imam dva (iMac-a) i, fala bogu, osim fleke u čošku ekrana (20", bijeli) nemam drugih briga, a taj prvi radi več 4 godine. (kuc,kuc,kuc).
Još kad bih znao da li je solo monitor kvalitetniji od ovoga u iMacu, znam da je, ali neznam jeli i izdržljiviji!?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava