Hvala
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Hvala

• steinramm
  • Posjetitelj
04.07.2010 | 20:48
Hvala. Kako ebay radi sa Hrvatskom, ima li neko iskustva? Kakve su takse?
Tema zaključana.
  • steinramm
  • Posjetitelj
04.07.2010 | 20:50
Da li forum baguje ili je do mene? Kliknuo sam na Posalji odgovor a postavio je novu temu.

Anyway, mozete prebaciti ovo na prethodnu temu: www.jabucnjak.hr/forum/hardver/52418-mac...-ploca-potrebna.html
Tema zaključana.
04.07.2010 | 21:18
Ja ne mogu spojiti dvije teme, ali Riba i Davor vjerojatno mogu. Samo kad naiđu...

Ebay "s Hrvatskom" radi isto kao sa svakom drugom zemljom. Nije to stvar Ebaya, nego pojedinog prodavača. Ja kupujem preko E-baya već 9 godina (čak i prije nego se moglo imati PayPal account u HR) i u svo to vrijeme (računam da se radi sve skupa o nekih 50-60 kupnji) imao sam samo jedno poluneugodno iskustvo (kupio sam 3 stvari, čovjek mi je poslao samo jednu, onu najskuplju, a druge 2 zaboravio, onda mi ih je poslao naknadno, besplatno, ali s cijelim računom istim kao i prvi put pa mi je naša carina dvaput naplatila PDV te sam im morao objašnjavati i dokazivati - na kraju su mi vratili duplo uplaćen novac, nakon jedno 4 mjeseca).

Što se slanja tiče, ono što se šalje iz amerike putuje beskrajno dugo, ne znam zašto. Iz USA mi nije ništa stiglo za manje od 20 dana. Iz Australije za 10 dana. Iz Hong Konga, Taiwana i Koreje stiže redovito isti tjedan, kao i iz EU zemalja.
Tema zaključana.
04.07.2010 | 22:03
Evo kod mene je sasvim obrnuto, iz Amerike dođe sve sto naručim najvise za 14 dana, čak sam imao jednu kupovinu preko sellera koji se nalazi na Havajima.. i to mi je došlo za 14 dok narudžbe iz Kine moram čekati i preko 20 dana
Tema zaključana.
04.07.2010 | 22:13
Za Kinu ne znam, odande još ništa nisam dobivao. Hong Kong (a Taiwan pogotovo) ipak nisu isto što i Kina, iako su geografski blizu.
Možda ima veze i s riječkom carinom. Ja zapravo ne znam koliko od tog vremena pošiljka putuje, a koliko "spava" na pošti carine u Rijeci...
Tema zaključana.
05.07.2010 | 00:23
Takodjer sve narudžbe iz Kine su mi dolazile za otprilike mjesec dana, nekada i malo duze.
U zadnje vrijeme dosta narucujem iz UK i to mi najcesce doalazi za tjedan dana a cesto i manje (jedna je samo zaglavila 3 tjedna). Sto se tice carine/pdva i slicno to ti jako zavisi o tome sto narucujes, koje je vrijednosti i u kojem gradu zivis. Ja do sada nisam platio nikada nista (kuc-kuc) ni sa eBaya ni sa mase drugih siteova sa kojih narucujem ali mislim da vrijednost narudzbe nikada nije presla 100 eura.
Tema zaključana.
05.07.2010 | 18:54
Ni ja nemam baš nikakvih problema s iskustvima s eBaya. Dapače, mogu reći samo pohvale. Nikad nikakvih problema, sve je prošlo bez problema. Bilo je tu i muzike, (CD, ploče! ), i dijelova za mac (airport kartice, memorija itd...)
Vrlo dobro i ugodno. A vrijeme putovanja je u prosjeku tri tjedna za SAD i recimo dva za Hong-Kong....
Tema zaključana.
  • steinramm
  • Posjetitelj
06.07.2010 | 15:19
Hvala na odgovorima. Pokusao sam pretragu na ebay-u, medjutim nesto ne pronalazim odgovarajuci rezultat.

Kucao sam "macbook pro 17 motherboard" i dobio sam:

shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p39...t=See-All-Categories

Any tips?
Tema zaključana.
06.07.2010 | 15:35
steinramm je napisao:
Hvala na odgovorima. Pokusao sam pretragu na ebay-u, medjutim nesto ne pronalazim odgovarajuci rezultat.

Kucao sam "macbook pro 17 motherboard" i dobio sam:

shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p39...t=See-All-Categories

Any tips?

Oni to zovu logic board.
shop.ebay.com/i.html?_nkw=macbook+pro+17...=p3286.c0.m270.l1313
Pozdrav
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava