iMac 24 - misteriozno gašenje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iMac 24 - misteriozno gašenje

04.10.2010 | 22:27
dakle, danas i prekjučer mi se dogodilo nešto čudno: stavio sam komp u sleep navečer ili ujutro i kad se vratio s posla bio je potpuno ugašen. trebam li se zabrinuti oko toga? šta bi mogao biti tome razlog?
Tema zaključana.
04.10.2010 | 22:41
Nestalo struje
Tema zaključana.
05.10.2010 | 14:31
Nadam se da nije isko kao i meni. Probao sve moguće i ipak ga sutra šaljem na servis. : ((

www.jabucnjak.hr/forum/mac-os-x/54163-imac-24-se-gasi.html
Tema zaključana.
05.10.2010 | 15:42
Ako imaš sreće, napajanje, ako nemaš sreće i garanciju, matična. Ako imaš jako puno sreće samo kabel nije uštekan kako treba. Da li si ga uopće probao upaliti. Da ti nije nestalo struje, iskočio osigurač?
Kakaj je trenutni status?
Tema zaključana.
05.10.2010 | 19:14
ma radi on normalno, nema problema s paljenjem ni s ičim drugim, samo se ta dva puta (zasad) tijekom noći ili dopodneva ugasio, jer ga stavljam samo u sleep.
ne znam šta je, čudno mi je to. da je nestalo struje to bih vidio na nekim drugim uređajima, a oni to ne pokazuju. također, kompovi su mi spojeni na UPS, pa bi prilikom nestanka struje tulio, a šuti ko zaliven.
Tema zaključana.
07.10.2010 | 12:27
Sličan problem, ali... Imam iMaca 24 i na drugom radnom mjestu G4 1,25, Nekoliko puta mi se desilo da drugi dan u jutro G4 radi a iMac ne (oba su bila u sleepu) dok jedan dan, u uredovno vrijeme, nije nestalo struje na trenutak (ping), iMac se uredno ugasio, a G4 nije ni trepno. Valjda je u "kantama" veći kondenzator u napajanju pa nije osjetljiv na kratke prekude struje.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava