Mislim da mi je rikno touckpad na novom MBP-u 15"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mislim da mi je rikno touckpad na novom MBP-u 15"

06.10.2010 | 00:20
Par puta mi se dogodilo da pokazivač na displayu ostane kao da držim kliknuto (i dalje mogu micat pokazivač i sa trackpadom i mousom ali nemogu kliknut nista), jedino restart pomaže. Nakon što sam skužio da se to događa kad radim sa touchpadom ili ga samo taknem slučajno, sad uopće ne diram touchpad i mousom bez problema mogu radit bez da se zablokira tako išta.

Netko imao sličan problem? Je li to hardware ili možda do software-a nešto? MBP 15" i5, kupljen prije mjesec dana u trstu...
Tema zaključana.
06.10.2010 | 00:36
I meni ista stvar na MB alu unybody. Koliko sam citao po netu postoje dvije mogucnosti. Ili je hardware (sto sumnjam jer restart pomaze) ili je software, a sumnja se na update za magic touchpad. Koliko me sjecanje sluzi tada je meni to pocelo se desavati. Samo ne znam kako to maknuti.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.10.2010 | 03:50
Na svim prijasnjim laptopima se znalo dogadjat da se trackpad pocne divlje ponasat i tada je bilo potrebno radit reset trackpada.. to se radi tako da se polozi na dlan na trackpad i drzi tako 5 sekundi..

nadam se da je i dalje tako i da ce vama pomoc..
Tema zaključana.
10.10.2010 | 19:29
opet mi se ista stvar događa ali sad reset ne pomaže, jeez.

Jel zna netko je li to prijavljeno offical od applea kao bug i čeka se update ili?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava