iMac 27" Late 2009 SSD upgrade
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iMac 27" Late 2009 SSD upgrade

28.10.2010 | 09:31
Bok svima!

Jel neko probao ugradit SSD u iMac-a late 2009? Kakva su iskustva?.... razmišljanja?

Ovo forums.macrumors.com/showthread.php?t=842548

i ovo forums.macrumors.com/showthread.php?t=808178

su tutorijali za ugradnju. Jel ima neko "muda" za to?

Pozdrav
Tema zaključana.
28.10.2010 | 10:47
Osobno nisam otvarao nove alu iMacove, ali kao i obicno ako nemas dvije lijeve i pazljivo pratis upute ne bi trebalo biti nikakvih problema. Otvarao sam brojne MacBookove i starije iMacove zato. Samo ti treba dobra priprema, odgovarajuci alat, dobar stol sa rasvjetom i malo vremena.
Tema zaključana.
28.10.2010 | 12:18
Možda bi bilo pametnije dat nekom u servisu da to napravi..ja sam se raspitao i kaže da se može..Samo neznam za cijenu.Čekam još da padnu cijene od 256 pa da stavim jedan
Tema zaključana.
28.10.2010 | 20:31
Ma nije problem otvaranje. Toga se ne bojim Nego, razmišljam što bi bilo pametnije. Izbaciti Hard i staviti SSD ili izbaciti DVD ROM? Postoje problemi kod oba načina. Ako mijenjaš HDD za SSD moraš nabaviti mjerač temperature za SSD disk ili možeš "prebrikati" kabl za mjerenje temperature. A ako mijenjaš DVD ROM ona se treba nabavit Micro-sata na sata adapter. Naravno tu je i pitanje voltaže. Mislim da ni adaptera ni termometra za SSD nema kod nas, pa je ta izvedba možda malo komplicirana...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava