Max TV na Macu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Max TV na Macu

25.11.2010 | 00:20
Pozdrav, prvi post i odmah pitanje

Pored TV-a u dnevnoj sobi koji je spojen na Max TV zanima me uzimanje još jednog prijemnika i spajanje istog na mac te gledanje Max TV-a preko njega.

Da li je to moguće i ako je, kako?
Da li mozda postoji neki emulator ili sto vec kojim bi Max TV mogao na macu gledati i bez njihovog prijemnika tako da spojim T-com modem i mac direktno zicom..

TV tuneri me ne zanimaju jer 4 HR kanala koja su dostupna preko kucne antene na adresi gdje zivim nisu uopce vrijedna truda.
Tema zaključana.
25.11.2010 | 00:59
ja koristim kod mene u Srb ovo..`EasyCap USB 2.0 `
EasyCap 2.0 USB...je mali uredjaj koji sluzi da se uveze video signal iz skoro svih uredjaja koji imaju video izlaz`(tv..sat risiver...dvd..vhs video..dv kamera....kablovski risiver....)u sustini je pravljen za Windows,ali je uradjen mali program podrske i za Mac..:)cena se kod nas krece od 10-15 eura,i mahom ga prodaju na sajtovima (www.limundo.com)i(www.kupindo.com)
mislim da je ovo najeftinija varijanta ubacivanja video signala u Mac....i uvek korisna opcija snimanja..
EasyCapViewer 0.5.2(mali besplatni program,ujedno i drajver za Mac)
www.macupdate.com/info.php/id/32004/easycapviewer
e sad gde ces naci u HR,to ne znam,jedino i ako nadjes obrati paznju da na Cd-u od uredjaja pise oznaka `DC60`...a ne dc60+`taj drugi ne radi sa EasyCapViewer-om.....za njega ces morati da koristis Ne:) besplatan program`VideoGlide`
www.echofx.com/videoglide.html
Srecno....
Tema zaključana.
25.11.2010 | 02:47
Ne znam postavke, no pomocu VLC-a je moguce gledati MaxTV na bilo kojem kompu - tako se barem prica (spoji se komp na IPTV port routera). Preporucam potraziti na netu. Cak nije potreban drugi STB. Kod drugih providera to nije moguce jer imaju MAC filter i anti spoofing detekciju.
Sve je rekla-kazala jer nisam njihov korisnik i nemam first hand exp.
Tema zaključana.
25.11.2010 | 10:18
Evo u prilogu file koji otvoriš u VLC-u za gledanje MaxTV-a. Napominjem da isto nisam nikad isprobao - javi ako funkcionira.

Datoteka za prilog:

Naziv datoteke: MAXTV.zip
Veličina datoteke: 1244
Tema zaključana.
25.11.2010 | 11:52
Valjda treba još nešto podesiti. Uglavnom nema slike.
Screen_shot_2010_11_25_at_10.png
Tema zaključana.
25.11.2010 | 11:56
Moguće i da file više nije aktualan, jer sam ga dobio 2008 godine... zagooglajte.
Tema zaključana.
25.11.2010 | 12:12
Hm, postoji više opcija. Možda ima DRM zaštitu ili sl. Možda treba MAXTv prijemnik ugasiti zbog propusnosti linije te na komp staviti IP od prijemnika itd, its. Ako netko uspije neka se javi.
Tema zaključana.
25.11.2010 | 21:08
povremeno ,bude preko Card Sharinga.....
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava