VIP i Apple dodatci
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

VIP i Apple dodatci

06.12.2010 | 13:20
Ne znam da li je bilo, možda nekome pomogne.
www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobi...&p_p_col_count=1
Kupio danas kabel MDP>DVI, cijena 174kn. mislim da je dobra cijena jer sam nalazio po 239kn i 251kn.
Da li sam kogao proći jeftinije?
Tema zaključana.
06.12.2010 | 16:09
Koliko vidim, to nije MDP-DVI kabel, nego samo adapter. Dakle, još ti treba i normalni DVI kabel, zar ne?

S obzirom da se MDP/DVI adapter na E-bayu prodaje za <24 Kn:

cgi.ebay.com/Mini-Displayport-DP-DVI-Ada...;hash=item4cee737715

mogao si proći za 150 minus (koliko ti vrijedi znak jabučice) kuna jeftinije.
Tema zaključana.
06.12.2010 | 16:39
Šta je ovo VIP prodaje Mac-ove. Od kad?
Tema zaključana.
06.12.2010 | 18:59
od prošlog mjeseca, mislim
Tema zaključana.
06.12.2010 | 19:00
i VIP i T-mob , pregledaj malo forum i ovdje i na mackorisniku.
Tema zaključana.
06.12.2010 | 20:01
To je stvarno strašno, nije im dosta da prodaju zrak, nego moraju uzeti posao i onima koji su godinama ulagali u tržište gladovali, entuzijastički se borili, da bi sad došli i pokupili maslo.
Pravi Mac-ovac kupuje samo kod starih dilera. Neka masa kupuje kod ovih drumskih razbojnika.
Sve šta kupujem u Rijeci, kupujem u Kreativnom.
Sve šta kupujem u BiH kupujem kod Makline u Sarajevu pa makar bili i skuplji, ili trebao to čekati.
Sa ovim razbojnicima radim samo ono šta moram, kad bi kreativni u Rijeci imao mobilnu mrežu preko njega bi telefonirao.
Prvo su samo nudili telefoniranje, onda su oteli dilerima mobitela posao.
Sad otimaju dilerima računala posao.
Šta čekamo, da nas krenu lječiti kao lječnici.
Nije ni čudo da nas varaju u garancijama, da nam ne daju legalni unlock nakon šta smo im platili i preplatili Iphone, nemaju se koga bojati, jedini su.
Tema zaključana.
06.12.2010 | 21:28
Da, da, adapter je. Sorry. Bio sam nekako odusevljen jer me nisu ogulili. Kabel imam od monitora, tako da ga i ne trebam kupovati. Nisam od onih sretnika koji imaju Cinema Display.
Tema zaključana.
06.12.2010 | 21:35
Ja sam MDP-HDMI preko ebaya platio nekih 3-4$ i radi savršeno, i slika i zvuk. Ma nema šanse da me deru ovi lopovi kod nas, a ne patim od toga da se svugdje mora viditi znak jabuke!
Tema zaključana.
06.12.2010 | 23:51
Mogao sam proci jeftinije. Ali nisam ja za onu zagorsku: "Pij puno, pij lose!" LOL
Tema zaključana.
07.12.2010 | 10:48
Bez brige, to "jeftinije" ima svoju cijenu. Kupio preko e-baya MDP>DVI kabel 25.10. i do danas nije stigao iz Hong Konga, a novi monitor već 2 tjedna stoji pripremljen na stolu...
Tema zaključana.
07.12.2010 | 11:04
...a opet, cijena nekih artikala, npr. Magic mouse, tipkovnica, remote - je ista kao u APCOM-u...
Tema zaključana.
07.12.2010 | 21:52
Naravno, pa nije nitko rekao da je apsolutno sve povoljnije nabavljati ne znam odakle. Što se tiče dugog vremena dostave, po mom iskustvu, uvijek je ekstra dugo kad ti pošiljka uleti u studeni, zbog predbožićne gužve. Meni iz Hong Konga uglavnom pošiljke stižu u 7-10 dana (dvije su došle čak isti tjedan!), a samo dvaput se desilo da ovako dugo traje.

Kome se žuri, uvijek može platiti 8-12 puta skuplje.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava