SD card slot na iMac-u 27 i5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

SD card slot na iMac-u 27 i5

11.12.2010 | 18:54
Pozdrav svima i molim za pomoc... SD card slot na iMac-u 27 i5 (10.6.5) ne prepoznaje uvijek SD karticu ... osim ukoliko je ostavim u slotu dok restartam iMac... da li ima netko slicnih problema ili savjet kako bih to mogao rijesiti?
Tema zaključana.
12.12.2010 | 20:06
Za početak kupiti u Chipoteci komprimirani instrumentalni zrak u spreju pa ispuhati eventualnu prašinu i sl. iz utora.
Tema zaključana.
13.12.2010 | 18:56
Smayoo hvala ti... probat cu veceras pa javim da li je sta pomoglo ....
Tema zaključana.
13.12.2010 | 19:35
A možda ne bi škodilo i formatirat karticu dok je u slotu?
Tema zaključana.
14.12.2010 | 21:32
Nazalost, ispuhavanje nije nista pomoglo... i dalje sve isto... kartice su formatirane u foto aparatu i donedavno je sve bilo ok ...a probao sam ih ucitati i na vanjskom citacu i najnormalnije ih ocitava...mislim da nije u tome problem... najvise me muci da li je hardverska ili softwerska greska jer nakon svakog restarta kartice se ocitaju...
Tema zaključana.
17.12.2010 | 20:05
Ja tipujem na SW problem. Najsigurniji bi mogao biti da probaš bootati windowse (ili drugi Mac OS X s vanjskog diska) pa vidiš što se tamo događa
Tema zaključana.
29.12.2010 | 10:45
Smayoo ...nabavio sam eksterni usb disk ...moze li malo detaljnije upute kako instalirati OS X na taj vanjski disk i kako ga odabrati kod bootanja ....windowse nemam... hvala
Tema zaključana.
29.12.2010 | 13:24
Prištekaj vanjski disk, ubaci install dvd, bootaj s dvd-a (držiš C dok se komp pali) i, kad te upita, odaberi vanjski disk da na njega instalira mac os. PAZI DA NE PREGAZIŠ ONAJ OSNOVNI NA UGRAĐENOM DISKU! Kad je gotovo, kod paljenja kompa drži alt da ti se pokaže izbor bootabilnih diskova pa mišem odaberi vanjski.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava