Apacer AC601
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apacer AC601

25.12.2010 | 16:04
Eto, spomenuti vanjski disk mi ne vidi iMac (10.4.11), a MB (10.5) ga vidi uredno. Smajo, nemoj pop....t, ali gdje got ga tražio - nema ga! s njime sam dobio programe samo za prouzorse, koje ne koristim. Molim savjet.
Tema zaključana.
25.12.2010 | 16:06
Ups! SVIMA ŽELIM VESELE BOŽIĆNE BLAGDANE!!!!!
Tema zaključana.
25.12.2010 | 16:12
Kada pokreneš Disk Utility, vidiš li ga tamo s lijeve strane?
Tema zaključana.
25.12.2010 | 16:19
Nažalost NE!
Tema zaključana.
25.12.2010 | 16:33
Ako ga ne vidiš u Disk Utility, nije odradio low level povezivanje. To znači da najvjerojatnije nije dobio dovoljno struje. Jesi probao u drugi USB port? Pretpostavljam da koristiš isti kabel kao i na MB - originalni Y-kabel?

Ako si ga spojio originalnim Y-kabelom na DVA usb porta na računalu i ne pojavljuje se u Disk Utilityju, a s tim istim kabelom na Macbooku radi ok, za pretpostaviti je da ti jedan od dva korištena USB porta na iMacu nije OK.

Ako nasloniš uho na disk, što se čuje netom nakon priključenja? Ako se čuje zvuk zalijetanja motora i zatim tiho "drrrr" (vožnja glavi preko diska), to bi trebalo biti ok. Ako se pak čuje periodički "klik", to znači da nema dovoljno struje.
Tema zaključana.
25.12.2010 | 16:40
Hvala bogu, uštekao sam ga direktno u iMac, sada ga vidi i sve je OK. Ovaj moj USB hub je sa napajanjem, ali preko njega stvar ne radi. Kao što si jednom rekao: to je još jedna pobjeda čovjeka nad strojem!
Tema zaključana.
25.12.2010 | 16:44
tek sad sam pročitao tvoju poruku, Smajo, imaš pravo! Disk je poklon (moje žene) za Božić. E, a sad se idem igrati s media playerom AL460.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava